Η πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας έγινε 49: Η διαφημίστρια από την Αυστραλία & ο διάδοχος του θρόνου - Μια ιστορία σαν παραμύθι (φωτό)

Δεν της είπε ότι είναι γαλαζοαίματος!

Τα 49 της χρόνια έκλεισε στις 5 Φεβρουαρίου η πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας.

Η σύζυγος του διαδόχου του βασιλικού θρόνου είχε τα γενέθλιά της την Παρασκευή και στην επίσημη σελίδα της βασιλικής οικογένειας στο Instagram ανέβηκε μια φωτογραφία της.

Σε αυτή βλέπουμε την μελλοντική βασίλισσα να φορά ένα μαύρο πουκάμισο με λευκό πουά και να έχει τα μαλλιά της πιασμένα σε μια απλή κοτσίδα.

 

 

Γεννημένη το 1972 στο Χόμπαρτ της Τασμανίας η πριγκίπισσα Μαίρη είναι κόρη ενός καθηγητή μαθηματικών του Τζον Ντόναλντσον και της πρώτης συζύγου του Ενριέττας Χον.

Η γνωριμία της με τον διάδοχο της Δανίας, πρίγκιπα Φρειδερίκο, έγινε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ του 2000 σε μια παμπ.

 

 

Στις 24 Σεπτεμβρίου 2003, το δανικό δικαστήριο ανακοίνωσε ότι η βασίλισσα Μαργαρίτα Β΄ σκόπευε να δώσει τη συγκατάθεσή της για το γάμο κατά τη συνεδρίαση του κρατικού συμβουλίου που είχε προγραμματιστεί στις 8 Οκτωβρίου 2003.

 

 

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τελικά το 2003 και ένα χρόνο αργότερα ανέβηκαν και τα σκαλιά της εκκλησίας

Τα μέσα ενημέρωσης τόσο της Αυστραλίας όσο και της Ευρώπης έκαναν λόγο για μια ιστορία σαν παραμύθι αφού ο πρίγκιπας ερωτεύτηκε μια «κοινή θνητή».

 

 

Η ίδια εργαζόταν ως διαφημίστρια και τα πρώτα χρόνια είχε σχέση από απόσταση με τον Φρειδερίκο, αφού εκείνη βρισκόταν ακόμα στην Αυστραλία και εκείνος στην Δανία.

Μάλιστα ο μελλοντικός βασιλιάς της Δανίας της συστήθηκε με το μικρό του όνομα και έτσι εκείνη δεν γνώριζε από την αρχή ότι είναι γαλαζοαίματος.

 

 

Να σημειωθεί ότι ο πρίγκιπας Φρειδερίκος είναι ο γιος της βασίλισσας Μαργαρίτας και του Ενρί ντε Λαμπόρντ ντε Μονπεζά και ο διάδοχος του βασιλικού θρόνου της Δανίας.

 

 

Τώρα η Μαίρη και ο πρίγκιπας της έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια με 4 παιδιά. 

 

 

Το ζευγάρι απέκτησε δυο γιους και δυο κόρες: τον Πρίγκιπα Χριστιανό (2005-), την Πριγκίπισσα Ισαβέλλα (2007-), τον Πρίγκιπα Βικέντιο(2011-) και την Πριγκίπισσα Ιωσηφίνα (2011-).

 

 

Μάλιστα μια φωτογραφία για τα γενέθλια της πριγκίπισσας ανέβασε και η Βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας στο δικό της Instagram.

 

 

Σε αυτή βλέπουμε μαζί τις δύο γυναίκες. Η Μάξιμα φορά ένα πορτοκαλί μπλουζάκι συνδυασμένο με γκρι παλτό και ασορτί φούστα ενώ η Μαίρη έχει επιλέξει ένα μαύρο ζιβάγκο με ένα ροζ παλτό από πάνω.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ