Ανατροπή με το take away: Κανονικά η λειτουργία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τα Σαββατοκύριακα - Τι δήλωσε ο Γεωργιάδης

Για να μην δημιουργηθεί μεγαλύτερη σύγχυση 

Αλαλούμ με το take away, αφού μετά και από δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη το μέτρο τελικά δεν θα ισχύσει τα Σαββατοκύριακα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα το προσωρινό μέτρο της απαγόρευσης του «take away» στα καταστήματα εστίασης σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική δεν θα ισχύσει τελικά  αύριο Κυριακή ούτε και το επόμενο Σαββατοκύριακο, όπως αρχικά είχε ανακοινώσει η κυβέρνηση.

Η δήλωση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων

«H Κυβέρνηση αξιολόγησε ότι το μέτρο της προσωρινής αναστολής του «take away» θα δημιουργήσει μεγαλύτερη σύγχυση και θα προκαλέσει περισσότερα προβλήματα. 

Ως εκ τούτου, ανακοινώνουμε ότι το «take away» θα λειτουργεί στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική και τα Σαββατοκύριακα, όπως ίσχυε μέχρι σήμερα».

Υπενθυμίζεται ότι με βάση τις χθεσινές ανακοινώσεις το take away απαγορευόταν το Σαββατοκύριακο, ενώ σε σημερινή ανακοίνωση το υπουργείο ανέφερε ότι το μέτρο θα τεθεί σε ισχύ από αύριο Κυριακή. Δείτε εδώ αναλυτικά ποια είναι τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν από την κυβέρνηση την Παρασκευή (5/2).

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ