Ο κήπος και η βίλα της Αντζελίνα Τζολί στο Hollywood - Τα σκυλιά και οι χαλαρές στιγμές στο γκαζόν (βίντεο)

Μένει εκεί μαζί με τα 6 της παιδιά

Η Αντζελίνα Τζολί άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της στην βρετανική Vogue και εμείς είχαμε την ευκαιρία να δούμε που μένει.

Το περιοδικό ανέβασε ένα βίντεο στην σελίδα του στο Youtube στο οποίο μας δείχνει την απίθανη βίλα, τα χαριτωμένα σκυλιά της και φυσικά την ίδια την Τζολί να ποζάρει για τις ανάγκες του εξωφύλλου.

Η Vogue πέρασε δύο μέρες στην έπαυλη που μένει η γνωστή ηθοποιός μαζί με τα έξι της παιδιά. Τον Maddox, τον Pax, την Zahara, την Shiloh και τα δίδυμα Vivienne και Knox.

Μάλιστα είναι το σπίτι στο οποίο έμενε κάποτε ο γνωστός σκηνοθέτης και παραγωγός Cecil B DeMille και βρίσκεται φυσικά στο Hollywood!

Η Αντζελίνα Τζολί λοιπόν φωτογραφήθηκε με ένα μπεζ σύνολο, αλλά και με ένα μαύρο και περπάτησε στον καταπράσινο κήπο της για χάρη της Vogue.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο η ηθοποιός φορά ένα ρομαντικό φόρεμα σε παλ αποχρώσεις ενώ μαζί της έχει τον Dusty και την Sophia (τα σκυλιά της).

Το σπίτι υπέροχο, με μεγάλες σιδερένιες πόρτες, μικρά μπαλκόνια και φυσικά πισίνα στην αυλή.

Είναι εκεί που χαλαρώνει η ηθοποιός. Που κάθεται στο γκαζόν της ανέμελα και που περπατά ξυπόλυτη, που περνά χαλαρές στιγμές!

Σε άλλο πλάνο την βλέπουμε να διαβάζει το βιβλίο της, αλλά και να ποζάρει με ένα εντυπωσιακό μαύρο μαγιό και ένα μεγάλο καπέλο δίπλα στην πισίνα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ