Η διεθνούς φήμης σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου δηλώνει: Μου έλεγε κάποιος για να βγεις στην Λυρική ο δρόμος είναι ένας, το «κρεβάτι» μου (βίντεο)

«Για πάρα πολύ καιρό έβλεπα εφιάλτες»

Για την λεκτική κακοποίηση που δέχτηκε από τραγουδιστή μίλησε η διεθνούς φήμης σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου, στην εκπομπή Love It.

Ακόμα η Σόνια Θεοδωρίδου είπε ότι πριν φύγει από την Ελλάδα κάποιος της είχε πει ότι για να την προωθήσει στην λυρική σκηνή «ο δρόμος είναι ένας» εννοώντας το κρεβάτι του. Μάλιστα αποκάλυψε ότι πολλά νέα παιδιά αντιμετωπίζουν στον συγκεκριμένο χώρο παρόμοιες συμπεριφορές.

«Πάνε παιδιά σε οντισιόν και τους λέει ο μαέστρος ότι για να προχωρήσεις θα πρέπει να περάσεις από την κλίνη μου. Προτού φύγω από την Ελλάδα, μου είχε πει κάποιος που ήθελε να με προωθήσει στη λυρική σκηνή ότι ο δρόμος είναι… ένας. Φυσικά κι έφυγα, δεν θα μπορούσα να το συνεχίσω. Διάσημοι έντεχνοι τραγουδιστές μου χαμήλωναν το μικρόφωνο» είπε χαρακτηριστικά.

Για τον τραγουδιστή και την λεκτική κακοποίηση είπε ότι:

«Από έναν άνθρωπο του χώρου δέχθηκα οξεία επίθεση, ένιωσα τρόμο θανάτου, ένιωσα ότι κινδυνεύει η ζωή μου. Δεν είχα ξανακούσει άνθρωπο να ουρλιάζει τόσο πολύ, δεν μπορούσα να βγω από το δωμάτιό μου, έτρεμα. Έλεγα ότι τώρα θα με σκοτώσει. Αυτός ο άνθρωπος βγήκε και υποστήριξε τους θύτες. Ο άνθρωπος αυτός φερόταν έτσι σε όλη την ομάδα. Η κακοποίηση είναι ένα πράγμα που σε σημαδεύει, δεν μπορείς να το πεις γιατί φοβάσαι.

 

Για πάρα πολύ καιρό έβλεπα εφιάλτες, δεν μπορούσα να ακούω ανθρώπους να φωνάζουν. Έβγαινα στη σκηνή και έτρεμα, φοβόμουν πάρα πολύ. Είναι θέμα εξουσίας, όταν δίνεις σε κάποιον εξουσία βλέπεις ποιος είναι πραγματικά. Ήμουν πιο νέα τότε, αλλά φτασμένη».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ