Ατύχημα είχε η Τατιάνα Μπλάτνικ μέσα στην κουζίνα της - Χαμογελάει ακόμα και με δεμένο χέρι (φωτό)

Έκανε χειρουργείο... 

Ατύχημα είχε η σύζυγος του πρίγκιπα Νικολάου, Τατιάνα μπλάτνικ. Η όμορφη Τατιάνα χρειάστηκε τελικά να κάνει χειρουργείο. 

Η κόρη του Σλοβένου επιχειρηματία Λάντισλαβ Μπλάτνικ και της Γερμανίδας αριστοκράτισσας Μαρί Μπίερλαϊν, γνωστοποίησε  μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πως κατά τη διάρκεια της μαγειρικής τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να βρεθεί με δεμένο αντίχειρα.

 

 

Αμέσως έφυγε για τα επείγοντα νοσοκομείου όπου και οι γιατροί έκριναν πως ήταν απαραίτητο το χειρουργείο καθώς το τραύμα που έφερε στο χέρι της δεν ήθελε απλά ράμματα.

 

Δείτε επίσης: Η Τατιάνα Mπλάτνικ φωτογραφίζει τον πρίγκιπα Νικόλαο αγκαλιά με το σκυλάκι τους - Nιώθω μαγεία όταν βλέπω να ανάβει φωτιά για το σπίτι μας (φωτό)

 

 

 

Και ξαφνικά συνέβη αυτό. Μάλλον επέδειξα υπερβάλλοντα ζήλο στην κουζίνα αυτό το σαββατοκύριακο. Τελικά κατέληξα στα επείγοντα…

Νιώθω απεριόριστα ευγνώμων για την ομάδα που με έκανε να νιώσω ασφαλής καθώς περνούσα για πρώτη φορά το χειρουργείο (παρά το γεγονός ότι ενώ ήθελα το χέρι μου, δεν ήθελα να μπω εκεί μέσα).

 

 

 

 

Νιώθω ευγνώμων που νιώθω υγιής (και που το μόνο που έχω να κάνω είναι να φοράω αυτό για τρεις εβδομάδα. Μετά από αυτό έχω πάρει αυτά τα μαθήματα:

Να έχω το νου μου ειδικά στην κουζίνα! Συνειδητοποίησα πόσο χρήσιμος είναι ο αντίχειρας», έγραψε στην ανάρτησή της. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ