Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Η Μαρία Σολωμού στην καμπάνια ευαισθητοποίησης για τα δικαιώματα των παιδιών σε κοινή γονική ανατροφή (βίντεο)

Στην γονική αγάπη δεν υπάρχουν αντίπαλες «ομάδες»

Η ηθοποιός Μαρία Σολωμού συμμετέχει στην καμπάνια «Ενεργοί Μπαμπάδες για τα δικαιώματα του παιδιού» και μας δίνει ένα δυνατό μήνυμα για την σημασία της κοινής γονικής ανατροφής.

Με συνέπεια στο έργο και την αποστολή για εμπέδωση του μηνύματος της αναγκαιότητας για την μεταρρύθμιση του Δικαίου των σχέσεων γονέων και τέκνων, προς την κατεύθυνση της κατά τεκμήριο νόμου, ισότητας των γονέων για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους έναντι των παιδιών τους, η ΑΜΚΕ «Ενεργοί Μπαμπάδες για τα δικαιώματα του παιδιού» εξακολουθεί να συγκεντρώνει τις φωνές επωνύμων, αναγνωρίσιμων, ευαισθητοποιημένων Ελλήνων από όλους τους χώρους.

Η δημοφιλέστατη ηθοποιός Μαρία Σολωμού, μέσω τηλεοπτικού μηνύματος, και κυρίως υπό την ιδιότητα της μητέρας, ενώνει την φωνή της με την δική μας και συντάσσεται με το δίκαιο αίτημα των παιδιών για κοινή γονική ανατροφή.

Κάθε παιδί έρχεται στον κόσμο από δύο γονείς, και δικαιούται να τους έχει, ανεξάρτητα του εάν συνδέονται μεταξύ τους με κάποιο νομικό δεσμό.

Δείτε το βίντεο από την καμπάνια

Στην γονική αγάπη δεν υπάρχουν αντίπαλες «ομάδες», παρά μόνο το κοινό ενδιαφέρον των γονέων για την ομαλή ανάπτυξη των παιδιών τους.

Η νομιμότητα, η θεωρία των ατομικών δικαιωμάτων, η επιστήμη και η απτήμ πραγματικότητα επιτάσσουν την θέσπιση της Συνεπιμέλειας, του ίσου χρόνου μεταξύ των γονέων και της εναλλασσόμενης κατοικίας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ