Γέννησε η Πριγκίπισσα Ευγενία ένα υγιέστατο αγοράκι - Η Βασίλισσα Ελισάβετ απέκτησε το 9ο δισέγγονο της (φωτό)

Η Πριγκιπίσσα Ευγενία και ο σύζυγός της Τζακ Μπρούκσμπαντ καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδάκι... 

Η  πριγκίπισσα Ευγενία, εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ γέννησε εχθές ένα υγιέστατο αγοράκι και η Βασιλική οικογένεια πλέει σε πελάγη ευτυχίας. 

Η 30χρονη Πριγκίπισσα έφερε στον κόσμο τον πρώτο εγγονό του πρίγκιπα Άντριου, ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

 

 

Η ίδια όπως αναφέρει το ΑΠΕ γέννησε το πρωί στο Νοσοκομείο Πόρτλαντ, στο κεντρικό Λονδίνο. Ο σύζυγός της Τζακ Μπρούκσμπαντ, με τον οποίο παντρεύτηκε τον Οκτώβριο του 2018 στο Γουίνδσορ, ήταν παρών.

 

 

 

 

Η Ευγενία είναι η μία από τις δύο κόρες του Άντριου, του δευτερότοκου γιου της βασίλισσας, και της Σάρας Φέργκιουσον. Οι γονείς της πήραν διαζύγιο πριν από πολλά χρόνια

 

 

 

 

Το νεογέννητο, το όνομα του οποίου δεν ανακοινώθηκε, είναι 11ο στη σειρά διαδοχής. Πρόκειται για το ένατο δισέγγονο που αποκτά η βασίλισσα Ελισάβετ.

Η Ευγενία έπσευσε να ανεβάσει στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται το χεράκι του μικρούλη και στην λεζάντα έβαλε πολλές μπλε καρδιές... 

Από την άλλη η βασιλική οικογένεια μέσω μια ανάρτησης στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram ανέβασε μια φωτογραφία του ζευγαριού από τον γάμο τους και έστειλε τις ευχές για το νέο της μέλος. 

Ο γάμος της Ευγενίας και του Τζακ 

Στις 22 Ιανουαρίου 2018 το γραφείο του Δούκα της Υόρκης από το Παλάτι του Μπάκινγκχαμ ανακοίνωσε τον αρραβώνα της Πριγκίπισσας Ευγενίας με τον Τζακ Μπρούκσμπανκ.

Το ζευγάρι ήταν μαζί για επτά χρόνια. Γνωρίστηκαν μεσώ φίλων στην Ελβετία, όπου εργαζόταν ο Μπρούκσμπανκ. Ο γάμος τους τελέστηκε στο παρεκκλήσι του Αγ. Γεωργίου στο Κάστρο Ουίνδσορ στις 12 Οκτωβρίου 2018. Μετά τον γάμο η Ευγενία κράτησε το βασιλικό της τίτλο και παραιτήθηκε από την ονομασία "της Υόρκης". Επίσης πήρε το επώνυμο του συζύγου της και η επίσημη ονομασία της είναι ''Η Βασιλική Υψηλότητα Πριγκίπισσα Ευγενία της Υόρκης, Κα. Τζακ Μπρούκσμπανκ''.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ