Η Τζένιφερ Λόπεζ για πρώτη φορά a la garçon - Wet look, crop μαλλί για την τοπ παγκόσμια περσόνα της δεκαετίας (φωτό & βίντεο)

Το αποτέλεσμα εκρηκτικό!

Μια διαφορετική εμφάνιση από την Τζένιφερ Λόπεζ που φωτογραφήθηκε με wet look και crop μαλλί  a la garçon για το εξώφυλλο του περιοδικού Allure.

Ότι και να κάνει αυτή η γυναίκα είναι πάντα ένα βήμα μπροστά!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Allure Magazine (@allure)

Η Jlo κερδίζει επάξια τον τίτλο της τοπ περσόνας της δεκαετίας με την ποπ σταρ να ποζάρει για το γνωστό περιοδικό με ένα αρκετά διαφορετικό στυλ από ότι την έχουμε συνηθίσει.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ανέβηκαν στα social media η 51χρονη φωτογραφήθηκε με κοντό μαλλί αιφνιδιάζοντας τους πάντες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Allure Magazine (@allure)

Ο Chris Appleton ήταν ο άνθρωπος που επιμελήθηκε το hairstyling με τον ίδιο να λέει ότι στόχος ήταν να πετύχουν ένα «wet look crop εμπνευσμένο από τα 90s».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Και έτσι έγινε! Η διάσημη τραγουδίστρια εμφανίστηκε με μαλλί a la garcon, δηλαδή κουρεμένο σαν αγορίστικο και «βρεγμένο» look.

Η αλήθεια είναι ότι της πηγαίνει αφάνταστα ενώ οι μικρές σχεδόν μελί ανταύγειες που της έχουν κάνει φωτίζουν το πρόσωπό της.

Photo: Instagram/Allure/ @daniellamidenge

Ο Nicola Formichetti επιμελήθηκε το styling και το αποτέλεσμα εκρηκτικό.

Photo: Instagram/Allure/ @daniellamidenge

Σε μια από εικόνες την βλέπουμε να φορά ένα ασημί ρούχο με μια μεγάλη κορδέλα στο λαιμό, ενώ σε άλλη ποζάρει χωρίς την μπλούζα της και φορώντας απίστευτα κοσμήματα στα χέρια της που είναι σαν γάντια!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ