Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Συγκλονιστική καταγγελία: Ηθοποιός με χτύπησε και λιποθύμησα, να καταλάβουν κάποια καθάρματα ότι το όχι είναι όχι (βίντεο)

«Δεν ξέρω πώς σηκώθηκα και έφυγα»

Συνεχίζουν οι καταγγελίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης στον χώρο του θεάτρου και του πολιτισμού. Νεαρή τότε ηθοποιός ισχυρίζεται τώρα ότι πριν από 31 χρόνια γνωστός συνάδελφός της «την χτύπησε και αποπειράθηκε να την βιάσει».

Η γυναίκα διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τον γνωστό κωμικό και βρέθηκε σπίτι του για να συζητήσουν για μια ταινία. Σύμφωνα με τα όσα είπε η καταγγέλλουσα στην ΕΡΤ όταν εκείνη δεν ενέδωσε την χτύπησε με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της.

Η κοπελα, που δεν ασχολείται πια με τον χώρο της τέχνης, μόλις είχε υποβληθεί σε ογκολογικό χειρουργείο με αποτέλεσμα το χτύπημα να την «βρει» πάνω στην τομή και να λιποθυμήσει.

«Μου έφτιαξε καφέ, είχα πιει δυο τρεις γουλιές και με βούτηξε και με φίλησε. Ξαφνικά είδα έναν άλλο άνθρωπο. Δεν ήταν πια ο φίλος που τα λέγαμε, το αγόρι της φίλης μου, είδα κάποιον άλλο. Σαν να είχε σαλτάρει εκείνη τη στιγμή. Στην πάλη μας με έπιασε με τα χέρια του από το λαιμό και με έσφιγγε. Τα χέρια του ήταν σαν ζωγραφιά στον λαιμό μου για πάρα πολλές μέρες. Να μου δηλώνουν αυτό που πήγε να γίνει» είπε χαρακτηριστικά η κοπέλα και πρόσθεσε ότι:

«Ήμουν πάρα πολύ τυχερή, όμως, με τη χάρη του θεού γιατί επάνω στην πάλη με χτύπησε με τον αγκώνα του επάνω στην τομή και εγώ λιποθύμησα και αυτός τρόμαξε, τρομοκρατήθηκε. Συνειδητοποίησε, προφανώς, ότι είμαι “εκτός” και έφερε νερό. Μου έβρεξε το μέτωπο και έφερε νερό να πιω. Δεν ξέρω πώς σηκώθηκα και έφυγα. Δεν ξέρω πώς μπήκα στο ταξί. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι ο δικός μου άνθρωπος με βρήκε στις σκάλες λιπόθυμη».

 

«Αυτός έκλαιγε στα πόδια μου. Ο πατέρας μου πήγε να τον πιάσει να τον σκοτώσει. (…) Έκλαιγε στα πόδια μου και του είπα ότι δεν έχω πειράξει ούτε μυρμήγκι στη ζωή μου αλλά αυτός που θα τον τιμωρήσει είναι ο Θεός. Μετάνιωσα πάρα πολλές φορές από εκείνη τη στιγμή που δεν το προχώρησα» είπε ακόμα και τόνισε ότι:

«Με όλη μου την ψυχή αν χρειαστεί, θα στηρίξω και άλλες καταγγελίες γυναικών αν προχωρήσουν σε δίκη γιατί πίστευα ότι οι άνθρωποι αλλάζουν, αλλά τελικά δεν αλλάζουν και μετάνιωσα για την τότε απόφασή μου, που δεν μίλησα (…) Πρέπει να καταλάβουν κάποια καθάρματα ότι το όχι οποιασδήποτε γυναίκας είναι ΌΧΙ».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ