Υπάρχει μια απαγορευμένη λέξη για την νταντά της Kate Middleton - Γιατί δεν μπορεί να πει «παιδιά»

Οι κανόνες που υπάρχουν στο σπίτι

Η νταντά της Kate Middleton δεν μπορεί να πει την λέξη «παιδιά» κάτι που ακούγεται κάπως ασυνήθιστο αν σκεφτεί κανείς ότι η δουλειά της είναι ακριβώς αυτή, να προσέχει παιδιά και μάλιστα βασιλικής οικογένειας.

Η Maria Borrallo έχει λάβει την εκπαίδευσή της από το κολλέγιο Norland στο Bath της Βρετανίας.

Πρόκειται για ένα υψηλού κύρους ίδρυμα το οποίο δημιουργήθηκε το 1892 και από τότε έχει εκπαιδεύσει πάνω από 10.000 νταντάδες οι οποίες έχουν δουλέψει για βασιλικές οικογένειες αλλά και για σταρ του Hollywood.

Σύμφωνα λοιπόν με την ειδικό του Norland, Louise Heren, που έγραψε και ένα σχετικό βιβλίο (Nanny in a book) οι νταντάδες απαγορεύεται να χρησιμοποιούν την λέξη «παιδί».

Μιλώντας στην Mirror η εξήγησε ότι «η λέξη είναι απαγορευμένη και οι νταντάδες καλούνται να χρησιμοποιούν τα ονόματα των παιδιών, είναι ένα σημάδι σεβασμού προς το πρόσωπό τους και την ατομικότητά τους».

Σε προηγούμενη συνέντευξή της η Louise είχε μιλήσει για τους «κανόνες» που υπάρχουν στο σπίτι του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ λέγοντας ότι η ώρα του ύπνου είναι στις 7 και ότι ανά μερικές ημέρες τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν νέα φαγητά και γεύσεις, σύμφωνα και με τα όσα αναφέρει η The Sun.

Όσον αφορά το παιχνίδι ο πρίγκιπας George, η πριγκίπισσα Charlotte και ο πρίγκιπας Louis (τα 3 παιδιά της Kate Middleton και του Ουίλιαμ) πρέπει να βγουν έξω είτε έχει λιακάδα, είτε έχει βροχή!

«Θα έλεγε κανείς ότι το Norland είναι παραδοσιακό. Υπάρχει πολύ παιχνίδι έξω, πολύς καθαρός αέρας» είχε πει ακόμα η Louise.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ