Good news: Ανοιχτά τα ανθοπωλεία για του Αγίου Βαλεντίνου - Με ραντεβού για αγορές από 9 έως 5 το απόγευμα

Αυτό ανακοίνωσε κατά την ενημέρωση για την εξειδίκευση των μέτρων του lockdown στην Αττική, ο γγ Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Παναγιώτης Σταμπουλίδης.

Ανοιχτά θα παραμείνουν τα ανθοπωλεία στην Αττική το ερχόμενο Σαββατοκύριακο με απόφαση της κυβέρνησης, για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου... 

Ειδικώς για την 13η και 14η Φεβρουαρίου, τα ανθοπωλεία μπορούν να λειτουργήσουν με τις μεθόδους παράδοση εκτός (click away) και για αγορά με ραντεβού εντός (click inside), με ωράριο λειτουργίας από 9:00 π.μ. έως 5:30 μ.μ. και τηρουμένης της αναλογίας 1 ατόμου ανά 25 τ.μ.

Να σημειώσουμε πως σήμερα ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε όλα τα μέτρα που θα ισχύουν μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου, ενόψει του νέου σκληρού lockdown στην Αττική. 

 

Αναλυτικά τα μέτρα που θα ισχύσουν από τις 11 έως τις 28 Φεβρουαρίου:

  • Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική τόσο στους εσωτερικούς όσο και τους εξωτερικούς χώρους.
  • Εξακολουθεί να ισχύει απαγόρευση της κυκλοφορίας από τις 9 το βράδυ έως τις 5 το πρωί τις καθημερινές, ενώ τα Σαββατοκύριακα η απαγόρευση θα είναι σε ισχύ από τις 6 το απόγευμα έως τις 5 το πρωί.
  • Τις υπόλοιπες ώρες, οι μετακινήσεις θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται με τη χρήση SMS για τους 6 λόγους που ίσχυαν κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών.

Όσον αφορά τις διαδημοτικές μετακινήσεις για χρήση του sms με κωδικό 6 που αφορά στην ατομική άσκηση, αξιολογήθηκε ως μέτρο και τελικά δεν απαγορεύονται.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ