Είναι η Britney Spears «θύμα» των media; Το ντοκιμαντέρ των NYT & η αντίδραση των fans, η μπάλα πήρε και τον Justin Timberlake (βίντεο)

Ακολουθεί την ζωή της μέχρι την κατάρρευσή της το 2007

Framing Britney Spears είναι ο τίτλος του ντοκιμαντέρ των New York Times που έκανε πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στην Αμερική.

Το νέο αυτό ντοκιμαντέρ ακολουθεί την ζωή της Britney Spears από την παιδική της ηλικία μέχρι και την κατάρρευσή της το 2007 όταν είχε ξυρίσει το κεφάλι της.

Προβάλλονται δε αποσπάσματα από συνεντεύξεις που είχε δώσει τότε η ποπ σταρ στις οποίες οι δημοσιογράφοι την ρωτούν ακόμα και αν είναι παρθένα… ενώ τις καταλογίζουν ευθύνες για τον χωρισμό της με τον Justin Timberlake.


Το ντοκιμαντέρ βάζει τον θεατή να σκεφτεί αν η Britney Spears είναι «θύμα» των media. Παράλληλα επικεντρώνεται και στην σχέση που έχει με τον πατέρα της, ο οποίος τα τελευταία 12 χρόνια έχει την κηδεμονία της αλλά και τον έλεγχο της περιουσίας της.

Ο πατέρας της τραγουδίστριας από μεριάς του σύμφωνα με το BBC είπε στο CNN ότι την «προστατεύει από εκείνους που θέλουν να την βλάψουν».

Στο διαδίκτυο οι fans έχουν ξεσηκωθεί και έχει αρχίσει να γίνεται ξανά πρώτο trend το #freebrithney.

Αυτό που υποστηρίζουν είναι ότι η τραγουδίστρια δεν ζει «ελεύθερη» ενώ και αρκετοί διάσημοι, όπως η Sarah Jessica Parker έκαναν αναρτήσεις τις τελευταίες ημέρες δηλώνοντας ότι την στηρίζουν.

Ειδικότερα η πρωταγωνίστρια του Sex and the City έγραψε σε ποστ στο Twitter #FreeBritney, ενώ η Miley Cyrus είπε στο show της στο Super Bowl ότι «αγαπάμε την  Britney».

Η μπάλα έχει πάρει και τον Justin Timberlake με τον οποίο είχε σχέση το 1999. Στο βίντεο κλιπ του για το “Cry Me A River,” το 2002 εμφανιζόταν μια ξανθιά κοπέλα που σύμφωνα με το page six απεικονίζε την Britney Spears να εξαπατά τον τραγουδιστή.

Μάλιστα σε συνέντευξή με την Diane Sawyer η 22χρονη τότε, ποπ σταρ είχε δεχτεί ερώτηση σχετικά με αυτό, με την δημοσιογράφο να την κάνει να βάλει τα κλάματα!

«Του ράγισες την καρδιά. Του έκανες κάτι που του προκάλεσε τόσο πολύ πόνο. Τι έκανες;» την είχε ρωτήσει τότε.

 

Την Τρίτη η ποπ σταρ μοιράστηκε ένα βίντεο στο Instagram στο οποίο τραγουδά το Toxic πριν από 3 χρόνια και έγραψε:

«Δεν το πιστεύω ότι έχουν περάσει τρια χρόνια. Λατρεύω να είμαι στην σκηνή… αλλά τώρα μαθαίνω πως να είμαι ένας φυσιολογικός άνθρωπος. Μου αρέσει να απολαμβάνω τα απλά πράγματα στην ζωή. Όλοι έχουμε μια ιστορία και μια άποψη για την ιστορία των άλλων».

«Όλοι έχουμε πολύ όμορφες, διαφορετικές, φωτεινές ζωές. Να θυμάστε ότι ότι και να νομίζουμε πως ξέρουμε για την ζωή των άλλων δεν είναι τίποτα μπροστά στο πραγματικό πρόσωπο που ζει πίσω από τον φακό». 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ