Όταν οι γαλαζοαίματοι γίνονται ρομαντικοί - Χειρονομίες από πρίγκιπες & βασιλιάδες που έγραψαν ιστορία

Η Μέγκαν Μαρκλ είχε κάτι «κρυμμένο» στο νυφικό της

Το ότι είναι γαλαζοαίματοι και πρέπει να ακολουθούν ορισμένους κανόνες δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να γίνουν και ρομαντικοί, ακόμα και μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας.

Από τον πρίγκιπα Χάρι που περιποιείται την αγαπημένη του Μέγκαν και της βγάζει τα μαλλιά από το πρόσωπο στον Ουίλιαμ και την Κέιτ ας δούμε ποιες είναι σύμφωνα με τον Insider αυτές οι κινήσεις που έκαναν πρίγκιπες, πριγκίπισσες και βασιλιάδες και άφησαν ιστορία. 

Πριγκίπισσα Νταϊάννα

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα την ημέρα του γάμου της είχε γράψει κάτω από το ένα της τακούνι το αρχικό «D» από το όνομά της και στο άλλο το αρχικό του Καρόλου «C».

Κάρολος και Καμίλα


Ο πρίγκιπας Κάρολος για τα 60α γενέθλια της Καμίλα της οργάνωσε μια συναυλία έκπληξη από την Φιλαρμονική ορχήστρα του Λονδίνου.

Ουίλιαμ και Κέιτ


Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έκανε πρόταση γάμου στην Κέιτ Μίντλετον με το δαχτυλίδι αρραβώνων της μαμάς του. Είχε επάνω ένα ζαφείρι και 14 διαμάντια!

Μέγκαν Μαρκλ


Το νυφικό της Μέγκαν Μαρκλ είχε ένα κομμάτι από το φόρεμα που φορούσε στο πρώτο της ραντεβού με τον πρίγκιπα Χάρι.

Το πέπλο της από την άλλη είχε πάνω κεντημένα λουλούδια που αντιπροσωπεύαν τις 53 χώρες που υπάγονται στην Βρετανική Κοινοπολιτεία αλλά και μια παπαρούνα από την Καλιφόρνια, την πατρίδα της Μέγκαν Μαρκλ.

Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ 

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο μικρός γιος της πριγκίπισσας Νταϊάνα έχει δείξει δημόσια την αγάπη του προς την σύζυγό του με το να της περιποιείται τα μαλλιά όταν τα φυσάεο ο αέρας η να κάνει κάποια μικρή αλλά ρομαντική κίνηση.

Βασίλισσα Ελισάβετ - Πρίγκιπας Φίλιππος


Ο πρίγκιπας Φίλιππος έκοψε το τσιγάρο την ημέρα του γάμου του με την Ελισάβετ επειδή του το ζήτησε εκείνη.

Ένας από τους ανθρώπους που δούλεψε κοντά στον πρίγκιπα είπε στο Vanity Fair ότι το έκοψε «ξαφνικά και εύκολα» και πως ήξερε ότι η Ελισάβετ συχαινόταν τον εθισμό του πατέρα της με το τσιγάρο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ