Oι αποκαλύψεις της Αλίκης Κατσαβού: Μου ζήτησαν να κάνω ημίγυμνη το δοκιμαστικό σε μία οντισιόν

Τι αποκαλύπτει; 

Την  δική της αποκάλυψη έκανε η Αλίκη Κατσαβού εν μέσω της θύελλας που έχει ξεσπάσει στο χώρο του θεάτρου και γενικότερα της τέχνης, μετά τις συγκλονιοστικές μαρτυρίες από ηθοποιούς που έζησαν σεξουαλικές παρενοχλήσεις αλλά και ψυχολογική βία από μεγάλους σκηνοθέτες. 

Η τελευταία σύζυγος του Κώστα Βουτσά, Αλίκη Κατσαβού, αποκάλυψε πως όταν βρέθηκε σε οντισιόν και ενώ ήταν ακόμα στη δραματική σχολή της ζήτησαν να γδυθεί για να δουν αν νιώθει άνεση στο φακό.

«Όταν τελείωνα τη δραματική σχολή, σε μια πολύ έγκυρη εφημερίδα της εποχής υπήρχε μια ανακοίνωση ακρόασης για κοπέλες και με το όνομα ενός πολύ γνωστού κινηματογραφιστή, το οποίο δεν είδα ποτέ όταν έφτασα στην οντισιόν. Στην οντισιόν μου ζητήθηκε να κάνω δοκιμαστικό ημίγυμνη, το οποίο φυσικά αρνήθηκα.

Αν δεχόμουν το ημίγυμνο δοκιμαστικό, ήταν στο διπλανό δωμάτιο με κάμερα. Για μένα ήταν πρωτόγνωρα τα πράγματα, αλλά η ηθική μου δεν μου επέτρεπε να δειλιάσω στιγμή, έπρεπε να το βάλω στα πόδια. Δεν ξέρω όμως τα 100 κορίτσια που περίμεναν μετά από μένα αν κατάφεραν να αρνηθούν όλα».

Η ίδια, αν και μικρή σε ηλικία, δεν δίστασε να απαντήσει ανάλογα και να κλείσει την πόρτα. «Τους είπα: “Ποιος ο λόγος να κάνω ημίγυμνη το δοκιμαστικό, πριν δείτε αν τα λέω;” Και μου απάντησαν ότι ο ρόλος απαιτεί γυμνό και “θέλουμε να δούμε αν είσαι άνετη”. Εγώ φυσικά αρνήθηκα ευγενικά και τους χαιρέτησα.

Στη συνέχεια το είπα στους δασκάλους μου στη σχολή και μου είπαν “καλά έκανες και αρνήθηκες”», είπε η Αλίκη Κατσαβού στην «On Time».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ