Αγωνία για τον αγνοούμενο ράπερ από την Θεσσαλονίκη - "Πολύ δύσκολα θα τον βρούμε ζωντανό", λέει ο απόστρατος στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ.

Τι συμβαίνει με την εξαφάνισή του; 

Μεγάλη είναι η αγωνία τις τελευταίες μέρες για την εξαφάνιση του 24χρονου ράπερ από τη Θεσσαλονίκη. Ο νεαρός μουσικός αγνοείται από την Δευτέρα, ενώ λίγες ώρες πριν την εξαφάνισή του ανέβασε ένα βίντεο στα social media , όπου έλεγε πως θέλει να αυτοκτονήσει. 

Έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής... 

Την έρευνα έχει αναλάβει εθελοντικα το CSII Institute, που διευθύνει ο απόστρατος στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ. που ίδρυσε το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλης Σφακιανάκης. Με δηλώσεις του, στο Mega δεν έκρυψε τους φόβους του.

"Όταν κάποιος γράψει ή πει κάτι ανάλογο με αυτό που είπε ο ράπερ στο τελευταίο του μήνυμα, πολύ δύσκολα δεν προχωράει στο να το κάνει. Αυτό δείχνει η εμπειρία μου από τέτοιου είδους υποθέσεις. Με λίγα λόγια, όταν κάποιος γράψει και στη συνέχεια διαβάσει την αναγγελία του θανάτου του, είναι σπάνιο να μην προχωρήσει. Έτσι όσο περνάει ο χρόνος, οι ελπίδες μειώνονται".

Στενός φίλος του αγνοούμενου ράπερ, τόνισε στο Mega πως η τελευταία επικοινωνία που είχε με τον 24χρονο ήταν την Δευτέρα, περίπου δύο ώρες πριν δημοσιευτεί το βίντεο του νεαρού όπου εκφράζει την επιθυμία του να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ερωτηθείς αν η εξαφάνισή του πρόεκειται για διαφημιστικό τρικ, ο κ. Σεργιώτης υποστήριξε πως "δεν είναι τρικ να αγωνιά η γιαγιά, ο μπαμπάς, ο αδελφός του". Για τη γυναίκα για την οποία γίνεται λόγος ότι εκβίαζε τον 24χρονο ράπερ, ο νεαρός ισχυρίστηκε πως δεν την γνώριζε ούτε ότι ο φίλος του δεχόταν εκβιαστικά μηνύματα από εκείνη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ