35 design ιδέες διακόσμησης που θα κάνουν την βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου αξέχαστη & το χώρο σας ονειρικό - Μένουμε σπίτι & περνάμε τέλεια (φώτο)

Όμορφα και στυλάτα διακοσμητικά αντικείμενα, βάζα με λουλούδια, μοντέρνα έπιπλα, κορνίζες, και ζεστά χρώματα σε ριχτάρια και κουβέρτες θα μας αλλάξουν τη διάθεση. Για τον Άγιο Βαλεντίνο και όχι μόνο

Πιστεύουμε ή όχι στον Άγιο Βαλεντίνο, φέτος είναι μια καλή ευκαιρία να αλλάξουμε διάθεση με μια πιο "γιορτινή" και ρομαντική ατμόσφαιρα . 

Μένουμε σπίτι με τον αγαπημένο μας και περνάμε καλά. Η πανδημία και τα lockdown έβαλαν φρένο στις εξόδους και οι ώρες που περνάμε στο σπίτι είναι πάρα πολλές.

Αυτός είναι ένας ακόμα πολύ σοβαρός λόγος να ασχοληθούμε με τη διακόσμηση και να δώσουμε νέα πνοή στο χώρο μας.

Το καλό γούστο και οι έξυπνες design ιδέες θα είναι σύμμαχοι μας για να δημιουργήσουμε το τέλειο σκηνικό για την ημέρα των ερωτευμένων και όχι μόνο.

Όμορφα και στιλάτα διακοσμητικά αντικείμενα, βάζα με λουλούδια, μοντέρνα έπιπλα, κορνίζες με φωτογραφίες από τις πιο ωραίες στιγμές του ζευγαριού  και ζεστά χρώματα σε ριχτάρια και κουβέρτες, αρωματικά κεριά, είναι τα "όπλα"

που θα μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για μια αξέχαστη βραδιά.

To Εlle Decor μας δίνει 35 φανταστικές προτάσεις διακόσμησης.

Πάρτε ιδέες και... Happy Valentines Day!

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ