Συγκινητική ιστορία: 30χρονη με σύνδρομο Down άνοιξε το δικό της μαγαζί με μπισκότα - Κανείς δεν την προσλάμβανε για δουλειά (φωτό)

Πώς τα κατάφερε....

Η 30χρονη Collette Divitto, η οποία γεννήθηκε με σύνδρομο Down, έχει φτιάξει την δική της Αυτοκρατορία. Εκεί που κανένας δεν της έδινε την εθκαιρία να δουλέψει, η πανέμορφη κοπέλα δεν το έβαλε κάτω, πάλεψε και πλέον διευθύνει τη πιο “γλυκιά” επιχείρηση. 

H αγάπη της για το ψήσιμο ξεκίνησε όταν ήταν στο Λύκειο, καθώς από την ηλικία των 15 έψηνε συνέχεια στον ελεύθερο χρόνο της στην κουζίνα της οικογένειας.

 

 

 

 

 

 

Τελείως άπειρη ως ιδιοκτήτης επιχείρησης η Divitto, λέει στο PEOPLE ότι έκανε την τολμηρή κίνηση αφού συνεχώς την επέρριπταν από δουλείες, λέγοντάς της πως δεν είναι η κατάλληλη για την επιχείρησή τους. 

 

 

 

 

Η ιδέα της να μετατρέψει το χόμπι της για τη μαγειρική σε επάγγελμα, στέφθηκε με επιτυχία κερδίζοντας την αγάπη και το σεβασμό όλων.

 

 

 

 

 

 

 

 

Η νεαρή Αμερικανή είναι ιδιοκτήτρια του επιτυχημένου φούρνου, “Collettey’s cookies” με έδρα τη Βοστώνη. “Σπεσιαλιτέ” της Collette, είναι τα χειροποίητα μπισκότα. 

Με τη βοήθεια της μητέρας και της αδελφής της, ξεκίνησε στα 26 της με μπισκότα που έφτιαχνε η ίδια με μυστική συνταγή, με σοκολάτα και κανέλα. Σήμερα είναι μια επιτυχημένη επιχειρηματίας.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ