Στο νοσοκομείο η Χριστίνα Μπόμπα με έντονους κοιλιακούς πόνους - Ο Σάκης Τανιμανίδης της πήγε, λουλούδια, αρκουδάκια (φωτό)

Τι συνέβη στην Χριστίνα; 

Στο νοσοκομείο βρέθηκε η Χριστίνα Μπόμπα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη που κυοφορεί δίδυμα είχε κοιλιακούς πόνους και κρίθηκε αναγκαίο να κάνει κάποιες εξετάσεις, ώστε να δει αν όλα είναι καλά. 

 

 

 

 

Αν και επίσκεψη στο νοσοκομείο δεν ήταν η ιδανική, για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου η Χριστίνα ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram και ενημέρωσε πως όλα είναι καλά με την υγεία της. Μάλιστα αστειεύτηκε για να ελαφρύνει λίγο το κλίμα. 

Η ίδια ανέβασε ένα Insta Story, στο οποίο κρατάει στην αγκαλιά της ένα τριαντάφυλλο και έναν μεγάλο αρκούδο, δώρα του αγαπημένου της συζύγου, Σάκη. Συγκεκριμένα έγραψε: ''Happy Valentines Day! Eμάς, μας βρήκε η μέρα στο νοσοκομείο (είναι όλα καλά και περαστικά). Σας στέλνουμε τις ευχές μας και την αγάπη μας. Τουλάχιστον βρήκαμε τρόπο να βγούμε από το σπίτι μας''.

Από την άλλη ο Σάκης Τανιμανίδης μέσω του δικού του προφίλ στο Instagram έστειλε ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις ευχές που δέχτηκε το ζευγάρι και καθησύχασε τους φίλους του πως η Χριστίνα νιώθει ήδη καλύτερα. 

 

 

Η Χριστίνα Μπόμπα βρίσκεται στον πέμπτο μήνα της εγκυομοσύνης της, ενώ πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσαν πως περιμένουν δύο κοριτσάκια. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ