Δείτε πως η Salma Hayek έχει «τραύμα»… από την ερωτική της σκηνή με τον Antonio Banderas (φωτό & βίντεο)

«Εγώ ντρεπόμουν και συνέχισα να κλαίω»

Για την εμπειρία της από την ερωτική σκηνή που είχε κάνει με τον Antonio Banderas μίλησε η Salma Hayek. 

Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στο podcast Armchair Expert και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ταινία που την έκανε διάσημη, το Desperado, στο οποίο και είχε παίξει μαζί με τον γοητευτικό Ισπανό συνάδελφό της.

Μπορεί να βρισκόταν δίπλα σε έναν κούκλο ο οποίος ήταν και πολύ καλός μαζί της σύμφωνα και με τα λεγόμενα της ίδιας, ωστόσο η Salma Hayek «κατάφερε» να αποκτήσει τραύμα από την συγκεκριμένη σκηνή.

Όπως είπε στο podcast τόσο ο σκηνοθέτης της ταινίας Robert Rodriguez όσο και ο συμπρωταγωνιστής της ήταν πάρα πολύ καλοί μαζί της και δεν την ανάγκασαν να κάνει κάτι.

Όπως εξήγησε η ερωτική σκηνή δεν ήταν στο αρχικό σενάριο, ωστόσο προστέθηκε αργότερα με την ίδια να συμφωνεί αν γίνει σε «κλειστό» σετ όπου θα ήταν 4 μόνο άτομα.

«Ένα από τα πράγματα που με φόβισαν ήταν πόσο ελεύθερος ήταν το Antonio - ήταν ένας κύριος και τόσο καλός, είμαστε ακόμα καλοί φίλοι - αλλά ήταν πολύ άνετος και αυτό με φόβισε. Για εκείνον δεν ήταν τίποτα. Άρχισα να κλαίω και μου έλεγε “μην κλαις νιώθω τόσο άσχημα” και εγώ ντρεπόμουν και συνέχισα να κλαίω» είπε χαρακτηριστικά σύμφωνα και με το Hollywood report.

«Προσπαθούσε να βγάλω την πετσέτα και εκείνοι προσπαθούσαν να με κάνουν να γελάσω. Κάθε φορά που την έβγαζα έβαζα τα κλάματα».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ✨✨✨ (@movie.s_)

«Σκεφτόμουν τον πατέρα και τον αδελφό μου και ότι θα δουν την ταινία, και δεν θα τους πειράξει;» είπε ακόμα η ηθοποιός.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ