Η έκπληξη του γοητευτικού αδελφού της Ιωάννας Μαλέσκου: Η ζωή μου τελευταία μοιάζει με Survivor, θα το παίξω λίγο Λιανός (βίντεο)

«Παιδιά είναι ο αδερφός μου»!

Μια πολύ όμορφη έκπληξη περίμενε την Ιωάννα Μαλέσκου στο πλατό της εκπομπής της. 

Η παρουσιάστρια είχε τα γενέθλιά της ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου και την επόμενη ημέρα οι συνάδελφοί της της έφεραν μια θεόρατη τούρτα και μπαλόνια.

Ωστόσο έγινε και κάτι ακόμα! Ξαφνικά έγινε σύνδεση και μια φωνή άρχισε να μιλά στην Μαλέσκου. Ήταν ο αγαπημένος της αδελφός ο οποίος είναι πολύ γοητευτικός.

«Καλημέρα στην όμορφη παρέα σας, τι κάνετε είστε καλά; Όπως κατάλαβες δυσκολεύτηκα έτσι;» είπε ο Αλέξανδρος, όπως είναι το ονομά του, ενώ η παρουσιάστρια του απάντησε:

«Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Παιδιά είναι ο αδερφός μου».

«Σκέφτηκα να σου ευχηθώ κάπως διαφορετικά, επειδή η ζωή σου το τελευταίο διάστημα είναι γεμάτη ανατροπές και ταιριάζει πολύ με το Survivor. Θα το παίξω κι εγώ λίγο Λιανός και θα σου πω ότι σήμερα το έπαθλό σου είναι η επικοινωνία.

 

Θέλω να σου ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου, πολύχρονη, πολύχρωμη, πάντα υγιής και δυνατή. Να σε βλέπω να χαμογελάς και ό,τι κάνεις να συνοδεύεται από προσωπική ευτυχία. Σ’ αγαπώ πολύ» της είπε ακόμα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ