Νύχια Άνοιξη / Καλοκαίρι 2021: Τα must χρώματα, σχήματα και σχέδια για τη σεζόν

Τι είναι της μόδας φέτος; 

Κάθε γυναίκα λατρεύει να έχει ένα όμορφο μανικιούρ που τραβάει την προσοχή. Αν λοιπόν θέλετε το σχέδιο που θα επιλέξετε για τα νύχια σας να αποτελεί και μια trendy επιλογή, τότε οι κορυφαίες τάσεις για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2021 θα σας βοηθήσουν να το πετύχετε.

Πρόκειται για μια λίστα που αποκαλύπτει ποια χρώματα, σχέδια, αλλά και σχήματα νυχιών προτείνουν οι διάσημοι nail artists. Οι επιλογές είναι αρκετές και καλύπτουν κάθε γούστο και περίσταση.

Τα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά χρώματα νυχιών για το 2021

Αν και συνήθως τα χρώματα την εποχή αυτή είναι αρκετά έντονα και νέον, φέτος οι ειδικοί έχουν περιορίσει λίγο τις αποχρώσεις των μανό που θα κυριαρχήσουν.

Κάποια εξ αυτών αποτελούν διαχρονικές επιλογές, ενώ υπάρχουν κι εκείνα που ίσως σας φανούν λίγο περίεργα για την θερμή αυτή περίοδο.

Άβαφα νύχια και αυτή τη σεζόν

Άβαφα νύχια

Τα νύχια χωρίς χρώμα, περασμένα ή όχι με μια θρεπτική βάση που τα κάνει να λάμπουν, θα συνεχίσουν να αποτελούν κορυφαία τάση και την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2021.

Επομένως, ακόμη κι αν δεν έχετε προλάβει να κάνετε το μανικιούρ σας, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Θα είστε και πάλι μέσα στη μόδα. Αυτό άλλωστε είδαμε και στις πασαρέλες των Anna Sui, Balmain, Givenchy, Versace, Alberta Ferretti και άλλων πολλών διάσημων οίκων.

Τα nude χρώματα στα νύχια παραμένουν top επιλογή

Nude χρώματα στα νύχια

Διαχρονικά, κομψά και διακριτικά, τα nude μανικιούρ σε μπεζ, ροζ, αλλά και απαλές καφέ αποχρώσεις θα αποτελέσουν και τη σεζόν αυτή μια από τις top επιλογές μας.

Πρόκειται λοιπόν για τους απαλούς τόνους των βερνικιών που μιμούνται το δέρμα και κάνουν τα νύχια να δείχνουν πιο μακριά. Δείχνουν εκθαμβωτικοί από μόνοι τους, αλλά μπορούν και να συνδυαστούν με άλλα χρώματα μανό και να δημιουργήσουν μαγευτικά σχέδια νυχιών.

Μερικοί από τους διάσημους οίκους που τα παρουσίασαν ήταν οι Jason Wu, Miu Miu, Zimmermann και Michael Kors.

Ροζ αποχρώσεις βερνικιών για εντυπωσιακά μανικιούρ

Ροζ αποχρώσεις βερνικιών

Η γκάμα των ροζ δεν θα αποτελέσει μόνο ένα από τα κορυφαία χρώματα για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2021 στα ρούχα, αλλά θα τη δούμε κατά κόρον και στα νύχια.

Οι αποχρώσεις του λοιπόν πέρα από κλασική αξία, έχουν και ένα girly ύφος που όλες μας λίγο ή πολύ λατρεύουμε. Επενδύστε σε ένα ροζ μανικιούρ με απαλούς παλ τόνους, είτε έντονους φούξια αυτή την Άνοιξη και το Καλοκαίρι, κάνοντας σχέδια νυχιών που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις.

Τη συγκεκριμένη τάση στα νύχια είδαμε να προτείνουν μεταξύ άλλων οι οίκοι Tom Ford, Fendi και Badgley Mischka.

Απαλό γαλάζιο χρώμα στα νύχια για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2021

Απαλό γαλάζιο χρώμα στα νύχια

Ακόμη μια απόχρωση που θα δούμε πολύ στο μανικιούρ αυτή τη σεζόν είναι το γαλάζιο του ουρανού. Αυτό το απαλό, αλλά εντυπωσιακό χρώμα θα αποτελέσει μια όμορφη εναλλακτική πρόταση.

Ταιριάζει πολύ με το ροζ, αλλά και με τις nude αποχρώσεις, και ο συνδυασμός τους μπορεί να οδηγήσει σε εκπληκτικά nail art για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι.

Μαύρο και στο ανοιξιάτικο / καλοκαιρινό μας μανικιούρ

Μαύρο μανικιούρ

Το μαύρο βερνίκι νυχιών έχει καθιερωθεί στις κορυφαίες τάσεις εδώ και πολλές σεζόν. Πρόκειται για ένα κλασσικό χρώμα που κάθε σεζόν παρουσιάζεται με διαφορετικό ύφος. Την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2021 λοιπόν τα μαύρα νύχια θα είναι κομψά και κλασικά.

Αυτό άλλωστε πρότειναν μεταξύ άλλων και οι διάσημοι οίκοι Chanel, Rebecca Minkoff και Michael Kors.

Περισσότερα χρώματα στα νύχια για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2021

Πράσινα, καφέ και σκούρα navy νύχια

Ακόμη μερικές αποχρώσεις μανικιούρ που προτάθηκαν για την περίοδο αυτή είναι οι πράσινες και οι καφέ. Πρόκειται για δυο ομάδες χρωμάτων που τις βλέπουμε περισσότερο κατά τη διάρκεια του Φθινοπώρου και του Χειμώνα, αλλά φέτος θα κάνουν τη διαφορά στο ανοιξιάτικο και καλοκαιρινό nail art.

Εξίσου δημοφιλές για την εποχή θα είναι και το σκούρο navy χρώμα νυχιών που δείχνει εκπληκτικό τόσο μόνο του, όσο και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα κορυφαία μανό της σεζόν. Μάλιστα αποτελεί και το ιδανικό βερνίκι για τη δημιουργία κομψών μανικιούρ με άγκυρες ή μαρινιέρα.

Τα κορυφαία σχέδια στα νύχια για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2021

Και αφού ανακαλύψαμε ποια θα είναι τα top χρώματα μανικιούρ για τη σεζόν, σειρά έχουν τα nail art που θα τα διακοσμήσουν.

Φέτος λοιπόν θα δούμε ιδιαίτερες και ενδιαφέρουσες προτάσεις στα σχέδια νυχιών που θα απογειώσουν τα μονόχρωμα μανικιούρ και θα τους δώσουν μια πιο ενδιαφέρουσα όψη.

Ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά νύχια με κυματιστές γραμμές – Abstract nails

Νύχια με κυματιστές γραμμές - Abstract nails

Η αφηρημένη τέχνη και κυρίως τα σχέδια με κυματιστές γραμμές θα έχουν την τιμητική τους. Πρόκειται για ένα nail art που δεν χρειάζεται ιδιαίτερη εμπειρία ή τη βοήθεια κάποιου ειδικού για να δημιουργηθεί. Απλά βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και ζωγραφίστε αυτό που σας έρχεται στο μυαλό.

Για να πετύχετε το τέλειο σχέδιο θα χρειαστείτε ένα πινελάκι μανικιούρ.

Μίνιμαλ σχέδια νυχιών και αυτή τη σεζόν

Μίνιμαλ σχέδια νυχιών

Τα διακριτικά και μικροσκοπικά nail art που στολίζουν τα νύχια χωρίς όμως να αποτελούν περίτεχνα έργα τέχνης θα είναι και πάλι στην κορυφή των επιλογών μας.

Επομένως, τελείες, γραμμές ή μικρά σχέδια μπορούν να αποτελέσουν την πιο trendy πρόταση για όσες λατρεύουν τα διακριτικά νύχια.

Πολύχρωμα νύχια με διαφορετικό χρώμα στο καθένα την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2021

Πολύχρωμα νύχια με διαφορετικό χρώμα στο καθένα

Ακόμη μια εύκολη ιδέα για ένα άκρως ανοιξιάτικο / καλοκαιρινό μανικιούρ αποτελεί και το βάψιμο των νυχιών με ποικιλία χρωμάτων.

Τι σημαίνει αυτό; Πως απλά επιλέγοντας 5 διαφορετικά χρώματα βερνικιών σε αποχρώσεις παρόμοιες ή και εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα και γρήγορα ένα μαγευτικό nail art.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να βάλετε σε μια σειρά τις αποχρώσεις που έχετε επιλέξει και να βάψετε με αυτές ένα ένα σε μονόχρωμο style τα νύχια σας.

Τα negative space nails είναι μια ακόμη τάση στο φετινό μανικιούρ

Negative space nails

Ένα ξεχωριστό σχέδιο νυχιών που συνδυάζει τα άβαφα νύχια με τα χρωματιστά είναι και τα negative space nails. Πρόκειται για τα μανικιούρ που αφήνουν ένα μέρος του νυχιού χωρίς χρώμα, ενώ παράλληλα στο υπόλοιπο δημιουργούνται όμορφα nail art.

Δεν πρόκειται για κάτι δύσκολο. Μπορείτε κάλλιστα να το δοκιμάσετε ζωγραφίζοντας οτιδήποτε σας αρέσει. Και μάλιστα φέτος που η αφηρημένη τέχνη και οι κυματιστές γραμμές είναι τάση, μπορείτε κάλλιστα να το πετύχετε.

Εντυπωσιακό μανικιούρ σκακιέρα και indie nails

Μανικιούρ σκακιέρα και indie nails

Κι αν ψάχνετε για κάτι ακόμη πιο ξεχωριστό και πολύχρωμο, ακόμη κι αν θέλει λίγη περισσότερη δουλειά για να σχεδιαστεί, μπορείτε να τολμήσετε την σκακιέρα σε ασπρόμαυρο ή χρωματιστό. Το συγκεκριμένο print μπορεί να καλύπτει ολόκληρη την επιφάνεια ενός νυχιού ή να περιορίζεται σε ένα μέρος αυτού. Για παράδειγμα, η επιλογή ενός γαλλικού μανικιούρ σκακιέρα αποτελεί μια top πρόταση για τη σεζόν.

Αντίστοιχα trendy είναι και τα indie nails. Το ιδιαίτερο αυτό σχέδιο νυχιών που έχει γίνει viral στα social media θα αποτελέσει και την Άνοιξη / Καλοκαίρι μια εντυπωσιακή πρόταση για τα νύχια. 

Τα σχήματα νυχιών που θα είναι top για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2021

Και για να ολοκληρωθεί το trendy μανικιούρ ας δούμε τα σχήματα νυχιών που θα έχουν την τιμητική τους αυτή τη σεζόν.

Σύμφωνα με τους κορυφαίους nail artists, δεν θα υπάρχει μεγάλη ποικιλία.

Κοντά νύχια

Κοντά νύχια

Στις περισσότερες περιπτώσεις τα μοντέλα για τη σεζόν αυτή παρουσίασαν τα κοντά νύχια με μήκος που δεν ξεπερνούσε την άκρη των δαχτύλων.

Πρόκειται για ένα κομψό και πολύ βολικό σχήμα νυχιών που δεν σπάει εύκολα, χωρίς αυτό να εμποδίζει κάποια γυναίκα να παίξει με τα χρώματα και τα σχέδια.

Τέτοια νύχια είδαμε στις πασαρέλες των οίκων Fendi, Chanel και άλλων πολλών.

Οβάλ σχήμα νυχιών

Οβάλ νύχια

Σε λίγο πιο μακρύ μήκος κάποια μοντέλα παρουσίασαν το οβάλ σχήμα νυχιών ως top για τη σεζόν. Αν και ελαφρώς πιο μακριά από το απόλυτο κοντό, τα οβάλ νύχια παραμένουν ένα πρακτικό σχήμα που δεν ενοχλεί στις καθημερινές μας κινήσεις, δείχνει πιο φυσικό και είναι πολύ chic.

Οι οίκοι Dolce & Gabbana, Balmain και Burberry ήταν μερικοί από τους κορυφαίους που τα πρότειναν ως τάση.

Πολύ μακριά μυτερά νύχια

Πολύ μακριά μυτερά νύχια

Αν πάλι είστε λάτρης των ιδιαίτερων νυχιών με μήκος, τότε τα trendy μυτερά σχήματα είναι για εσάς ιδανικά. Δεν είναι τόσο πρακτικά για όσες κάνουν πολλές χειρωνακτικές εργασίες, αλλά σίγουρα εντυπωσιάζουν και τραβούν την προσοχή αναφέρει το beautetinkyriaki.

Στις πασαρέλες των οίκων Christian Cowan, Balenciaga, Chromat, Vivienne Westwood και Rebecca Minkoff είδαμε αρκετά μοντέλα που τα δοκίμασαν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ