Άγριες Μέλισσες: Ένας χωρισμός και μια εγκυμοσύνη θα ταράξουν το Διαφάνι - Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Συνταρακτικές εξελίξεις... 

Απίστευτες εξελίξεις έρχονται στις Άγριες Μέλισσες, εξελίξεις που θα ανατρέψουν τα πάντα και θα ταράξουν την οικογένεια Σεβαστού...

Αυτή τη φορά πρωταγωνιστές είναι ο Μελέτης και η Πηνελόπη, ο έρωτας των οποίων ήταν από την αρχή καταδικασμένος τόσο λόγω της θέσης του Μελέτη όσο και λόγω της συγγένειάς τους την οποία ανακάλυψαν αργότερα.

Η Πηνελόπη χωρίζει και μαθαίνει ότι έιναι έγκυος

Ο Αλέξης, από την αρχή της σχέσης τους, πριν ακόμη παντρευτούν, είχε ξεκαθαρίσει την Πηνελόπη ότι δεν θα ανεχτεί να είναι δεύτερος στη ζωή της. Όταν μαθαίνει ότι εκείνη ξαναβρέθηκε στην αγκαλιά του Μελέτη, την στέλνει σπίτι της. Ο χωρισμός τους αναστατώνει τους Σεβαστούς…

Η μεγάλη ανατροπή, όμως, έρχεται στη συνέχεια. Σύμφωνα με όσα γράφει για τις Άγριες Μέλισσες το περιοδικό Τηλεθεατής, λίγο διάστημα μετά η Πηνελόπη διαπιστώνει ότι είναι έγκυος! Ήθελε πολύ να αποκτήσει ένα παιδί με τον Αλέξη και να δημιουργήσει μια οικογένεια μακριά από τις παθογένειες της δικής της και φυσικά τον Μελέτη. Τώρα νιώθει ότι βρίσκεται σε αδιέξοδο.

Οι Σεβαστοί βλέπουν ότι το πάθος ανάμεσα στα δυο ξαδέλφια μόνο δεν καταλάγιασε όλα αυτά τα χρόνια, αλλά φούντωσε περισσότερο. Την ίδια ώρα, ο Μάρκος προσπαθεί να αλλάξει γνώμη στον Αλέξη, που όμως δείχνει αμετακίνητος στην απόφαση του να χωρίσει την Πηνελόπη.

Η ίδια, στο μεταξύ, ανακαλύπτει πως αλλάζει το σώμα της και συνειδητοποιεί πως έχει σημάδια εγκυμοσύνης και τρελαίνεται. Η Ρίζω ίσως κρύβει το κλειδί για το τι πραγματικά της συμβαίνει, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα.

Tι θα δούμε σήμερα

Ο Βόσκαρης και η Σοφούλα ετοιμάζονται να φύγουν προσωρινά απ’ το Διαφάνι, αλλά ο Τόλλιας και η Παγώνα παρακαλούν την κόρη τους να μείνει. Θα τους ακούσει αυτή τη φορά;

Η Ουρανία αντιμετωπίζει τα πρώτα προβλήματα στη νέα της επιχειρηματική δραστηριότητα. Ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή τσακώνονται άγρια λόγω μιας σημαντικής αποκάλυψης.

Και ενώ όλα αυτά συμβαίνουν στις «Άγριες Μέλισσες», την ίδια στιγμή υπάρχει και η ευχάριστη νότα της σειράς που δεν είναι άλλη από το γάμο του Μιλτιάδη και της Βιολέτας.

 

Μετά το ιερό μυστήριο το ζευγάρι πάει στο καφενείο του χωριού όπου θα στηθεί τρικούβερτο γλέντι όπου θα είναι παρών ένας απρόσμενος επισκέπτης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ