Η Τζένη Καρέζη, ο Κώστας Καζάκος και το ταξίδι τους στη Μόσχα - Μια φωτογραφία και μια ιστορία από το παρελθόν

Έμειναν μαζί μέχρι τον θάνατό της το 1992

Μια φωτογραφία αλλά και μια ιστορία από το παρελθόν με «πρωταγωνιστές» την Τζένη Καρέζη και τον Κώστα Καζάκο ανέβασε στο Instagram η Έλενα Μακρή.

Το 1966 κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Κοντσέρτο για πολυβόλα» η Τζένη Καρέζη γνώρισε και ερωτεύτηκε τον συμπρωταγωνιστή της Κώστα Καζάκο.

Η σχέση επισημοποιήθηκε στις 5 Αυγούστου 1968, με το γάμο τους να τελείται παρουσία λίγων και αγαπημένων ανθρώπων τους. 

Τον επόμενο χρόνο (25 Απριλίου 1969) η Τζένη Καρέζη και ο Κώστας Καζάκος απέκτησαν ένα γιο, τον Κωνσταντίνο, που μετέπειτα ακολούθησε επίσης την υποκριτική.

Το ζευγάρι έμεινε μαζί ως τον πρόωρο θάνατο της το 1992.

Στην φωτογραφία που δημοσίευσε η Έλενα Μακρή στην σελίδα της elenasdiary_blog τους βλέπουμε και τους δυο μαζί. Εκείνη με την γούνα της και εκείνος με την γραβάτα και το μπουφάν του.

«Ρωσική περιπέτεια: Η Τζένη Καρέζη και ο Κώστας Καζάκος ταξίδεψαν για πρώτη φορά στη Ρωσία το 1982. Μαζί με το γιο τους Κωνσταντίνο ξεκίνησαν με το αυτοκίνητο τους από την Αθήνα και έφτασαν στη Μόσχα έχοντας περάσει από το Κιέβο, την Αγία Πετρούπολη αλλά και τη ρωσική στέπα. 

Το ζευγάρι ήθελε να έρθει σε επαφή με το ρωσικό θέατρο και πράγματι εκεί γνώρισαν τους σκηνοθέτες μελλοντικών τους παραστάσεων όπως το «Πρόσωπο με Πρόσωπο» και ο «Βυσσινόκηπος»που σκηνοθέτησε ο Όλεγκ Εφρέμοφ» γράφει στο ποστ της η Έλενα Μακρή.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ