Τα ξεκαρδιστικά βίντεο της Victoria Beckham: Ο David με την μαμά και την πεθερά να... του «τραγουδάει» I love you baby

Τα έφτιαξε η ανιψιά της!

Δυο ξεκαρδιστικά βίντεο μοιράστηκε στην σελίδα της στο Instagram η Victoria Beckham! 

Η ανιψιά της διάσημης τραγουδίστριας και designer, Libby Adams, της έστειλε τα συγκεκριμένα βίντεο τα οποία και έφτιαξε μόνη της χρησιμοποιώντας κάποιο πρόγραμμα.

Με ειδικά εφέ έχει κάνει το στόμα του David Beckham να κουνιέται λες και τραγουδάει, ενώ δίπλα του ακίνητη (καθώς κανονικά είναι φωτογραφία) στέκεται η σύζυγός του η οποία και κρατάει ένα ποτήρι κόκκινο κρασί.

Έχει γύρει το κεφάλι της στον ώμο του ποδοσφαιριστή και έχει κλειστά τα μάτια της σαν να κοιμάται ή σαν να απολαμβάνει την αγκαλιά του.

Μάλιστα η φωτογραφία που επεξαργάστηκε η ανιψιά της Victoria είναι η ίδια που ανέβασε ο David Beckham στο Instagram για τη ημέρα του Αγίου Βαλετνίνου.

Στο δεύτερο βίντεο το σκηνικό είναι ακόμα πιο αστείο καθώς βλέπουμε τον David να κάθεται στον καναπέ ανάμεσα στην μαμά του Sandra και στην μαμά της Victoria, την Jackie.

Δείτε και το δεύτερο βίντεο πατώντας το βελάκι στα δεξιά

Αυτή τη φορά τα εφέ έχουν προστεθεί στην πεθερά που κουνάει το στόμα της την ώρα που παίζει από πίσω το I love you baby!

«Νόμιζα πως εγώ ήμουν η τραγουδίστρια στην οικογένεια. Υπάρχει κάτι που να μην μπορεί να κάνει ο David Beckham; Ή μήπως πήρα το ταλέντο μου από την Jackie» έγραψε στο ποστ της η Victoria Beckham.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ