Ένας ακόμη αρραβώνας για την Paris Hilton - Ποιος είναι ο τυχερός που της πρόσφερε το υπέροχο δαχτυλίδι; (φωτό)

Το ζευγάρι θα παντρευτεί έως το τέλος του 2021...

Mία πολύ όμορφη ανακοίνωση έκανε η Πάρις Χίλτον η οποία xθες έγινε 40 χρόνων. 

H διάσημη τηλεοπτική περσόνα, είχε την καλύτερη έκπληξη από τον σύντροφό της  Κάρτερ Ρέουμ. Ο πάμπλουτος επιχειρηματίας και συγγραφέας γονάτισε και της πρόσφερε ένα δαχτυλίδι  που κοστίζει πάνω από ένα εκατ. δολάρια και την ζήτησε σε γάμο.

 

 

Δείτε επίσης: Η ανατριχιαστική περιγραφή της Paris Hilton: Ήμουν εσώκλειστη 16 χρονών - Υπέστην σωματική, ψυχολογική & λεκτική βία (φωτό)

 

 

Το μονόπετρο emerald cut διαμαντένιο δαχτυλίδι που φόρεσε στο αριστερό της χέρι, σχεδιάστηκε από τον Jean Dousset, εγγονό του Louis Cartier και σύμφωνα με εκτιμήσεις ειδικών, είναι πάνω από 10 καράτια

 

 

 

 

 

 

Την ευτυχής στιγμή η Πάρις ανέβασε στο Instagram της και έγραψε: «Οταν βρίσκεις την αδελφή ψυχή σου, δεν το ξέρεις απλώς. Το νιώθεις. Η αγάπη μου κι εγώ είμαστε μαζί από το πρώτο ραντεβού και για τα γενέθλιά μου κανόνισε ένα σπέσιαλ ταξίδι σε τροπικό παράδεισο. Καθώς πηγαίναμε για δείπνο στην παραλία, ο Κάρτερ με οδήγησε σε μία καμπάνα γεμάτη λουλούδια και γονάτισε. Είπα ναι, ναι στο για πάντα. Δεν υπάρχει άλλος που θα ήθελα να είμαι μαζί του για πάντα».

Ποιος είναι ο Κάρτερ Ρέουμ

Ο Carter Milliken Reum είναι συγγραφέας, επιχειρηματίας και ο ιδρυτής της M13 Ventures, (Επενδυτικός Άγγελος) που ουσιαστικά είναι μια εταιρεία όπου ένας έμπειρος επενδυτής ή μια ομάδα επενδυτών  επενδύουν τα δικά τους κεφάλαια. 

 

 

 

 

 

 

Είναι 40 ετών και έχει εμφανιστεί σε επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς Hatched και ως guest και σχολιαστής σε διάφορα δίκτυα όπως το CBS και το Fox. Είναι συγγραφέας για το περιοδικό Huffington Post and Inc. 

 

 

 

 

O αρραβώνας 

Το μελλόνυμφο ζευγάρι γιόρτασε με ένα οικογενειακό δείπνο στη συνέχεια, όπου παρόντες ήταν μεταξύ άλλων η αδελφή της μέλλουσας νύφης, Νίκι Χίλτον και ο αδερφός του γαμπρού, Κόρτνει Ριμ.

 

 

Να σημειώσουμε πως το 2018 η Πάρις είχε ξανά αρραβωνιαστεί τον Κρις Ζύλκα. Η πρόταση έγινε στο Άσπεν του Κολοράντο όπου είχαν πάει εκδρομή. Το ζευγάρι χώρισε δέκα μήνες μετά. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ