Story of the day: 23χρονη Ρωσίδα έγινε μητέρα 11 παιδιών μέσα σε 10 μήνες - Οι παρένθετες μητέρες και ο δισεκατομμυριούχος 56χρονος σύζυγός της (φωτό)

Η ζωή με τα 11 παιδιά της... 

Μια 23χρονη Ρωσίδα έχει γίνει μητέρα 11 ετών σε μόλις 10 μήνες, αφού στράφηκε σε παρένθετες μητέρες για να έχει όσο το δυνατόν περισσότερα μωρά, το συντομότερο δυνατό.

Η Christina Ozturk γέννησε μόνο μία φορά, σε ηλικία 17 ετών, όταν είχε την πρώτη της κόρη Vika, αλλά αφού παντρεύτηκε τον εκατομμυριούχο σύζυγό της Galip Ozturk, 56 ετών, ήθελε να φτιάξει μια μεγάλη οικογένεια μαζί του, οπότε στράφηκε σε παρένεθετες μητέρες. 

 

 

 

 

Το πρώτο παιδί του ζευγαριού, ο Μουσταφά, γεννήθηκε τον Μάρτιο του περασμένου έτους, ενώ η πιο πρόσφατη προσθήκη τους στην οικογένεια και το δέκατο παιδί, η Ολίβια, γεννήθηκε τον περασμένο μήνα.

 

 

Η Christina και ο Galip δεν ξέρουν πόσα παιδιά θα καταλήξουν να έχουν μαζί, αλλά σίγουρα δεν σκοπεύουν να σταματήσουν στα 10.

«Γέννησα την μεγαλύτερη κόρη μου τη Βίκα πριν από έξι χρόνια. Τα υπόλοιπα παιδιά είναι γενετικά δικά μας από τον άντρα μου και εμένα, αλλά γεννήθηκαν μέσω παρένθετης», είπε η ίδια. 

 

 

 

 

Η νεαρή μητέρα συνάντησε τον σύζυγό της ενώ έκανε διακοπές στην παραθαλάσσια πόλη Μπατούμι της Γεωργίας, επίσης γνωστή ως το Λας Βέγκας της Μαύρης Θάλασσας. Περιέγραψε τη συνάντηση της με τον Γκαλίπ ως έρωτα με την πρώτη ματιά και τον αποκαλεί «μέντορα, οδηγό και πρίγκιπα παραμυθιού» αναφέρει το odditycentral.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο 56χρονος Galip Ozturk, μεγιστάνας από την Τουρκία, είπε ότι η Χριστίνα ήταν το είδος της γυναίκας που πάντα ήθελε, ένα «διαμάντι» με «καθαρή, ευγενική» καρδιά. Παρά το γεγονός ότι ήταν πολύ μεγαλύτερος από αυτήν και έχοντας δικά του ενήλικα παιδιά, ο Galip συμφώνησε να ξεκινήσει μια μεγάλη οικογένεια με την 23χρονη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ