Μπράβο στον Πάνο Ιωαννίδη: Ο γοητευτικός κριτής του Master Chef στηρίζει τα νέα παιδιά με όραμα & μας συστήνει τον Παύλο - Γράφει ιστορία στο πιο ωραίο κουρείο της Αθήνας (φώτο -βίντεο)

Ο Παύλος είναι ο ιδιοκτήτης του Paul's Barbershop στον Πειραιά 

O Πάνος Ιωαννίδης προσέχει πολύ την εμφάνιση του. Ο γοητευτικός κριτής του Master Chef είναι πάντα περιποιημένος όπως άλλωστε απαιτεί και η θέση του στο παιχνίδι και η καθημερινή εμφάνιση του στην τηλεόραση.

Για την κώμη του εμπιστεύεται τον Παύλο. Έναν νεαρό κουρέα που διαθέτει το πιο ωραίο κουρείο της Αθήνας. 

Ο διάσημος σεφ , στηρίζει τα νέα παιδιά με όραμα και τις μικρές τοπικές επιχειρήσεις και αυτό αξίζει συγχαρητήρια.

Στη λεζάντα του βίντεο που ανέβασε στο Instagram ο Πάνος Ιωαννίδης γράφει: "Ο Παύλος είναι ένας νέος άνθρωπος με όραμα, ο οποίος κάθε μέρα γράφει τη δική του ιστορία στη γειτονιά του.

Τον εμπιστεύομαι και ειδικά τώρα, σε μια δύσκολη συγκυρία, τον υποστηρίζω. Έτσι και η @mastercardgr ,η οποία με τις κατάλληλες συμβουλές και τα απαραίτητα εργαλεία, βρίσκεται δίπλα στις μικρές επιχειρήσεις, για να συνεχίσουν να γράφουν τις δικές τους μοναδικές ιστορίες. Μαζί, κάνουμε την αρχή, για κάτι ανεκτίμητο!

Στο βίντεο βλέπουμε το νεαρό Παύλο, να περιποιείται τον Πάνο Ιωαννίδη στον υπέροχο χώρο του κουρείου του. του “Paul’s Barbershop”, που βρίσκεται στην οδό Υψηλάντου 167 στον Πειραιά. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ