Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η ημέρα μας φέρνει σε επαφή με τις πιο μύχιες πλευρές του εαυτού μας, αλλά ίσως και με κάποιες δικές μας «σκιές»

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα για σήμερα; 

Η Σελήνη θα παραμείνει στον Ταύρο μέχρι το απόγευμα και θα σχηματίσει μια όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα που μας φέρνει σε επαφή με τις πιο μύχιες πλευρές του εαυτού μας, αλλά ίσως και με κάποιες δικές μας «σκιές». Η ανάγκη να ελέγξουμε τα πράγματα μέσα στην ημέρα μας θα είναι πολύ έντονη και η τάση θα είναι να τα παίρνουμε όλα προσωπικά.

Στις 6:03 το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους δημιουργώντας μια πιο χαλαρή ατμόσφαιρα, η οποία όμως επισκιάζεται από το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη. Μολονότι η όψη θα είναι ακριβείας μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής προς Σάββατο, η επιρροή της με κάποιο τρόπο απλώνεται και στις δυο μέρες. 

ΚΡΙΟΣ

Ανάμικτα συναισθήματα μπορεί να σας προκαλέσει η σημερινή μέρα, κυρίως σε ό,τι σχετίζεται με τον σύντροφο, ένα φιλικό σας πρόσωπο ή έναν συνεργάτη. Είτε μπορεί να υπάρχει κάποια εστία έντασης μεταξύ σας και πρέπει να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα ή μπορεί να έχετε οδηγηθεί σε κάποια συμπεράσματα μόνοι σας και ίσως θέλετε να τα συζητήσετε.

Προσέξτε όμως τον τρόπο που θα το κάνετε, καθώς η όψη Αφροδίτης-Άρη μπορεί να σας οδηγήσει τελικά σε έναν καβγά. Η ανάγκη σας να νιώθετε ασφαλείς συναισθηματικά ή οικονομικά, μπορεί να είναι η αιτία της αναστάτωσης σας αυτό το διάστημα, οπότε και οι ανοχές σας σε ό,τι σας λένε -ακόμη κι οι αγαπημένοι σας άνθρωποι- να είναι λιγότερες. Προσπαθήστε να μην ξεπεράσετε τα όρια όμως.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σας μέχρι το απόγευμα, ενώ προετοιμάζεται και το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη που δημιουργεί μεγαλύτερο στρες στην ημέρα σας σήμερα. Κι ενώ τις προηγούμενες ημέρες μπορεί να διατηρούσατε ένα χαμηλό προφίλ ή να μην δείχνατε την όποια ενόχληση σας ή να κρύβατε την απογοήτευση σας, ίσως να μην είναι εφικτό σήμερα.

Προσπαθήστε βέβαια να μην χάσετε την ψυχραιμία σας όσο κι αν σας είναι δύσκολο και βρείτε μια άλλη διέξοδο για να εκφράσετε τον εκνευρισμό σας. Λίγο περπάτημα, γυμναστική ή ό,τι άλλο σας επιτρέπει να διοχετεύσετε την περίσσεια ενέργεια σε ένα πιο θετικό κανάλι, από το να τσακωθείτε με τους συνεργάτες ή τον σύντροφο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποιες καθυστερήσεις ή μικροαναποδιές μπορεί να παρουσιαστούν σήμερα. Αύριο ο κυβερνήτης σας Ερμής γίνεται στάσιμος για να γυρίσει επιτέλους σε ορθή πορεία και σήμερα η Σελήνη από τις 6:03 το απόγευμα θα βρίσκεται στο ζώδιο σας, δημιουργώντας μεγαλύτερη ένταση μέσα σας.

Μέσα σε όλα, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη παραπέμπει σε μεγαλύτερο άγχος για τα επαγγελματικά σας σχέδια ή τις επαφές σας στη δουλειά. Ίσως δεν έχετε πολλά κέφια ή μπορεί να μην καταφέρνετε να συγκεντρωθείτε σε ό,τι χρειάζεται να κάνετε ή να συγκρατήσετε τις πληροφορίες που μαθαίνετε. Δώστε «άδεια» στον εγκέφαλο σας να μην λειτουργεί στις γνωστές του ταχύτητες και σχεδιάστε κάτι διασκεδαστικό και πιο χαλαρό για το Σαββατοκύριακο.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ