Άγριες Μέλισσες: Μια νέα άφιξη θα ταράξει το Διαφάνι - Η δολοφονία που κανείς δεν περιμένει! (φωτό)

Πολλές ανατροπές και εξελίξεις στις "Άγριες Μέλισσες". 

Η κορυφαία δραματική σειρά εποχής "Άγριες Μέλισσες" συνεχίζει να καθηλώνει τους τηλεθεατές, που την τιμούν κάθε βδομάδα από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 22:00 στον ANT1.

Οι σεναριογράφοι συνεχίζουν να μας εκπλήσουν με την ροή του έργου αλλά και με τις ανατρεπτικές εξελίξεις. 

Στα επόμενα επεισόδια οι τηλεθεατές θα μείνοιυν με το στόμα ανοικτό, αφού θα συμβούν πολλά στο Διαφάνι. 

 

 

 

 

Στις Άγριες Μέλισσες, η Βιολέτα και ο Μιλτιάδης αποφασίζουν να γυρίσουν σελίδα στη ζωή τους και κάνουν μία νέα αρχή με τον γάμο τους. Ωστόσο, ξαφνικά, στη ζωή τους μπαίνει ένα 13χρονο ορφανό από την Πόλη.

 

 

Σύμφωνα με όσα γράφει για τις Άγριες Μέλισσες το περιοδικό TV O’CLOCK, ο Ευτύχης Μουράτογλου, τον οποίο θα παίξει ο Δημήτρης Κολιοδήμος, είναι ένα αγόρι που μετά τους τελευταίους διωγμούς βρέθηκε να τριγυρνάει μόνο του σε μια άγνωστη χώρα. Ο δρόμος του τον βγάζει στο Διαφάνι και στην αποθήκη τροφίμων της Βιολέτας σε μια προσπάθεια να χορτάσει την πείνα του.

 

 

Ο Κωνσταντής προσπαθεί να βρει τρόπο να είναι με τη Δρόσω, αλλά εκείνη παίρνει σοβαρές αποφάσεις για τη σχέση τους. Η Μυρσίνη επιστρέφει απ’ το νοσοκομείο και προσπαθεί να μάθει τι συμβαίνει με τον Κωνσταντή. Θα καταφέρουν να της κρατήσουν κρυφή τη σχέση του με τη Δρόσω; 

 

 

Η είδηση μιας δολοφονίας θα οδηγήσει την Ελένη σε κατάρρευση. Όλα τα βλέμματα θα πέσουν στον πιο πιθανό ένοχο. Θα λάμψει, όμως, η αλήθεια; Η Σοφούλα, που βλέπει σιγά- σιγά το αληθινό πρόσωπο του Βόσκαρη, δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη από κάποιον που προσπαθεί να την πείσει να τον ακολουθήσει. Θα τα καταφέρει αυτή τη φορά;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ