Σοκάρει η Άριελ Κωνσταντινίδη: ''Στα 9 μου, βοηθός σκηνοθέτη με άρπαξε & με φίλησε - Στο σχολείο καθηγητής, άγγιξε το στήθος μου (βίντεο)

Συγκλονίζει η Άριελ Κωνσταντινίδη με την αποκάλυψη της.

 

Η γνωστή ηθοποιός Άριελ Κωνσταντινίδη, αποφάσισε να μιλήσει για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που δέχτηκε όταν ήταν ακόμη παιδί, όχι μόνο από βοηθό σκηνοθέτη, αλλά και από καθηγητή της στο σχολείο. 

Μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί αύριο η Αριελ Κωνσταντινίδη μίλησε για τα περιστατικά αυτά που βίωσε. Αποσπάσματα της συνέντευξης πρόβαλε η εκπομπή Ευτυχείτε.

«Όταν σε ηλικία 9 ετών έπαιζα στο μιούζικαλ Άννυ, κάποια στιγμή ο βοηθός σκηνοθέτη με άρπαξε και με φίλησε. Απολύθηκε. Όταν δύο χρόνια μετά έπαιξα στην Εβίτα υπήρξε κι άλλος ένας ηθοποιός που με άρπαξε και με φίλησε. Αλλά και στο σχολείο υπήρχε ένας καθηγητής που θέλοντας να μετρήσει τα λουλούδια που είχε η μπλούζα μου άγγιξε τις θηλές μου. Δεν ήξερα πως να αντιδράσω.

 

 

 

Όταν ανέφερα το συγκεκριμένο περιστατικό σε πρωινή εκπομπή του Open δέχτηκα μηνύματα από συμμαθητές μου που με ρωτούσαν “Αυτόν λες;” γιατί είχαν να διηγηθούν ανάλογες εμπειρίες», εξομολογήθηκε η Άριελ Κωνσταντινίδη.

Παράλληλα, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι δεν είχε υποστήριξη από κάποια γυναίκα συνάδελφο, αφού εκείνες της έλεγαν «κρίμα το ταλέντο σου».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ