Η Cindy Crawford έγινε 55! Μια από τις ωραιότερες γυναίκες που περπάτησε στην πασαρέλα - Τα top models της λένε χρόνια πολλά (φωτό)

Η επιτομή του στυλ!

Τα 55 της έκλεισε στις 20 Φεβρουαρίου η Cindy Crawford μια από τις ωραιότερες γυναίκες που περπάτησε ποτέ στις πασαρέλες μεγάλων οίκων μόδας.

Γεννημένη το 1966 η Cindy Crawford έγινε μια διεθνή διασημότητα μέσα από το modeling που της έδωσε στη συνέχεια ρόλους στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο.

Το 1995 το περιοδικό Forbes την ονόμασε το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον πλανήτη.

Έχει ονομαστεί ως μια από τις πιο σέξυ γυναίκες όλων των εποχών από διάφορες λίστες και περιοδικά, όπως αυτή του Men's Health.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vince Varia (@vincevaria)

Είναι γνωστή για την ελιά ακριβώς πάνω από τα χείλη της και έχει εμφανιστεί σε εκατοντάδες εξώφυλλα κατά την διάρκεια της καριέρας της.

Πλέον τα βήματά της στον χώρο της μόδας ακολουθεί και η κόρη της Kaia Gerber η οποία της μοιάζει πολύ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaia (@kaiagerber)

Μάλιστα το νεαρό μοντέλο θέλησε να ευχηθεί στην μητέρα του μέσα από ανάρτηση στο Instagram.

Συγκεκριμένα ανέβασε μια φωτογραφία της μαμά της και έγραψε στο ποστ «Χρόνια πολλά στην πανέμορφη μαμά μου. Στην γυναίκα που κάθε χρόνο γίνεται ακόμα πιο όμορφη. Ελπίζω μια μέρα να γίνω σαν και εσένα».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaia (@kaiagerber)

Φυσικά τα χρόνια πολλά έσπευσαν να πουν με αναρτήσεις τους και διάσημα top models.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OFFFBrand (@offfbrand)

Η Ναόμι Κάμπελ ανέβασε μια φωτογραφία της από το παρελθόν με την Cindy Crawford. Στην εικόνα βλέπουμε τις δύο γυναίκες να λάμπουν μέσα στα αστραφτερά μεταλλικά φορέματά τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

Ευχές έστειλε όμως και η Claudia Schiffer που ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία βλέπουμε τις δύο γυναίκες μαζί με την Linda Evangelista.

H Crawford ακόμα και στα 55 της παραμένει η επιτομή του στυλ με την πρόσφατη φωτογράφισή της για το Red magazine να αποτελεί απόδειξη.

Πόζαρε με ριγέ πουλόβερ και ένα λευκό μπικίνι από κάτω και μας έδειξε ότι η ομορφιά και τη κομψότητα δεν είναι θέμα ηλικίας.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ