Μαγικές εικόνες από το χιονισμένο κάστρο στην Δανία: Τα παιδιά της πριγκίπισσας Μαίρης παίζουν χόκεϊ στην παγωμένη λίμνη (φωτό & βίντεο)

Δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο της βασιλικής οικογένειας

Χιόνια είχαν στην Δανία πριν από μερικές ημέρες με την βασιλική οικογένεια να μοιράζεται πανέμορφες εικόνες του βασιλικού παλατιού.

Στο Instagram έχουν αναρτηθεί φωτογραφίες και βίντεο που απεικονίζουν το χιονισμένο κάστρο Amalienborg. Όλα έχουν ντυθεί στα λευκά!

«Δεν υπάρχει τίποτα πιο ήσυχο από το χιόνι» γράφει σε ένα από τα ποστ.

Photo: Instagram/detdanskekongehus

Φυσικά τα παιδιά της πριγκίπισσας Μαίρης και του πρίγκιπα Φρειδερίκου δεν έχασαν την ευκαιρία να απολαύσουν το τοπίο και έκαναν πατινάζ στην παγωμένη λίμνη.

Στο βίντεο που ανέβηκε στα social media βλέπουμε τον πρίγκιπα Christian (15) την πριγκίπισσα Isabella (13) και τα δίδυμα πρίγκιπα Vincent και πριγκίπισσα Josephine (10) να παίζουν χόκεϊ. Μαζί τους και ο σκύλος της οικογένειας, η Grace.

Photo: Instagram/detdanskekongehus

«Η παγωμένη λίμνη μετατράπηκε σε γήπεδο του χόκεϊ. Μετά τις προετοιμασίες έγινε ένας εναλλακτικός αγώνας… χωρίς πέδιλα και μπαστούνια, με μια παλιά μπάλα» γράφει στην ανάρτηση που έγινε στην σελίδα της βασιλίκής οικογένειας.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ