Topwoman η Τζούλη Χαϊδά: Η Σιδηρά Κυρία των μαρμάρων - Στέλνει ελληνικά μάρμαρα σε 90 χώρες

Ως επιχειρηματίας με μακροχρόνια εμπειρία, είναι ενεργό μέλος σε αρκετά δίκτυα γυναικείας επιχειρηματικότητας....

Το ICC WOMEN HELLAS υποδέχεται την Τζούλη Χαϊδά, την «σιδηρά» κυρία των μαρμάρων ΙΚΤΙΝΟΣ και  Πρόεδρο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Μαρμάρου Μακεδονίας -Θράκης.

Η Τζούλη είναι απόφοιτη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης με κατεύθυνση στην «Διεθνή Εταιρική Χρηματοδότηση» από το Πανεπιστήμιο του Salford στο Μάντσεστερ.

Το 1987 ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της στην ελληνική εισηγμένη εταιρεία μαρμάρων ΙΚΤΙΝΟΣ, περνώντας από διάφορα πόστα, μεταξύ των οποίων, αυτά της οικονομικής και εμπορικής διευθύντριας.

 

 

Από το 2004 μέχρι και σήμερα κατέχει τον τίτλο της Αντιπροέδρου, διοικώντας μια επιχείρηση που απασχολεί 450 εργαζόμενους, με εξαγωγική παρουσία σε περισσότερες από 90 χώρες.

Ως επιχειρηματίας με μακροχρόνια εμπειρία, είναι ενεργό μέλος σε αρκετά δίκτυα γυναικείας επιχειρηματικότητας, συμμετέχοντας στην προώθηση των στελεχών γένους θηλυκού στην εγχώρια επιχειρηματική σκηνή, καθώς και των καινοτόμων ιδεών που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.

Γνωρίζει Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά και Ισπανικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ