Δημητράκης, ονομάζεται ο γιος του Άστον Κούτσερ και της Μίλα Κούνις - Πώς το διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ έδωσε ορθόδοξο όνομα στο παιδί

Ο μικρούλης έχει ορθόδοξο όνομα... 

Ο Άστον Κούτσερ ξεκίνησε την σχέση του με την Μίλα Κούνις, πρώην συμπρωταγωνίστριά του στην τηλεοπτική σειρά That '70s Show το 2012. 

Το 2015 ο Άστον ανέβασε μία φωτογραφία στο facebook επιβεβαιώνοντας τις φήμες που τον θέλουν να έχει παντρευτεί με την Μίλα Κούνις.

Το ζευγάρι απέκτησε μία κόρη, την Γουαϊάτ 6 ετών και έναν γιο, τον Ντιμίτρι 4 ετών και όπως έχουν πει δεν πρόκειται να αφήσουν την περιουσία τους στα παιδιά τους, αλλά σε ιδρύματα.

Ο μικρός γιος τους έχει Ορθόδοξο όνομα και αυτό γιατι η μητέρα του, Μίλα, της οποία το κανονικό όνομα είναι, Μιλένα Μαρκόβνα, είναι από την Ουκρανία όπου που στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι Ορθόδοξοι.

Ο γάμος του Άστον Κούτσερ  με την  Ντέμι Μουρ

Το 2003, ο Κούτσερ ξεκίνησε να βλέπει την ηθοποιό Ντέμι Μουρ. Η Μουρ και ο Κούτσερ παντρεύτηκαν στις 24 Σεπτεμβρίου 2005, σε μια ιδιωτική τελετή. Στο γάμο παρευρέθηκαν περίπου 150 κοντινοί φίλοι και οικογένεια του ζευγαριού, συμπεριλαμβανομένου ο Μπρους Γουίλις, πρώην σύζυγος της Μουρ.

Στις 17 Νοεμβρίου 2011, η Μουρ ανακοίνωσε την πρόθεσή της να τελειώσει το γάμο της με τον Κούτσερ. Η ανακοίνωση έγινε μετά από εβδομάδες φημολογιών των ΜΜΕ για την κατάσταση του γάμου του ζευγαριού. Μετά από ένα χρόνο σε διάσταση, ο Κούτσερ έκανε αίτηση διαζυγίου στις 21 Δεκεμβρίου 2012 στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες, αναφέροντας αγεφύροτες διαφορές ως αιτία του διαζυγίου.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ