Νέα σοκαριστική μαρτυρία στην υπόθεση Λιγνάδη: Είχε αλιευτή για τα θύματά του - Τι καταγγέλλει 35χρονος; (βίντεο)

«Ήμουν 14 χρονών»

Μια νέα συγκλονιστική μαρτυρία βλέπει το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, που παραμένει στην ΓΑΔΑ.

Ειδικότερα 35χρονος πρώην ηθοποιός μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha για το πως ο σκηνοθέτης τον προσέγγισε όταν ήταν μικρότερος, ενώ ανέφερε ότι «είχε αλιευτή για τα θύματά του».

«Με προσέγγισε λέγοντας τι κάνω, πώς με λένε. Άρχισε να γίνεται πιο διαχυτικός και φιλικός μαζί μου και με πάγωσε. Βρέθηκε το χέρι του στη μέση μου και το άλλο στα μαλλιά μου. Όταν τον απώθησα κι είπα "τι είναι αυτά που κάνεις;", μου πρότεινε να πάω σπίτι του -τονίζω ότι ήμουν 14 χρονών- για ένα ουίσκι και τσιγάρο. Το βλέμμα του άστραψε, έγινε πιο φιλικός και τον απώθησα πιο επιθετικά» είπε ο ηθοποιός που πρόσθεσε ακόμα ότι:

«Τα χρόνια όμως πέρασαν, εγώ τελείωσα το σχολείο και θέλησα να πάρω πληροφορίες για την εισαγωγή μου σε μια δραματική σχολή. Μπαίνοντας στο γραφείο διαπιστώνω ότι ήταν ο ίδιος άντρας που ήταν καθηγητής πλέον. 

Παίρνω τις πληροφορίες κι ενώ πάω να φύγω χαιρετώντας τον σκηνοθέτη, μου λέει "να σου πω, θέλεις να συζητήσουμε πώς να περάσεις χωρίς εξετάσεις στη δραματική σχολή ερχόμενος σπίτι μου σήμερα το απόγευμα;". Του απάντησα ότι αν είναι να πάρω τη θέση ενός ταλαντούχου παιδιού επειδή απλά πέρασα ένα απόγευμα σπίτι σας, δεν θα ήθελα».

 

«Ευρισκόμενος σε ένα καφέ στο Θησείο με προσέγγισε ο άντρας που μου άνοιξε την πόρτα σε αυτήν την σχολή. Ήταν η στιγμή που μου πρότεινε να συνεργαστούμε οι τρεις μας και μου υποδεικνύει έναν άντρα που βρισκόταν από πίσω μου. Γυρνώντας το κεφάλι μου διαπιστώνω για τρίτη φορά ότι ήταν ο ίδιος σκηνοθέτης. Ήταν ουσιαστικά ο αλιευτής των υποψήφιων θυμάτων. Όταν ο πρώτος δεν πετύχαινε τους στόχους και τους σκοπούς, τότε εκείνος δρούσε αλιευτικά. Ψάρευε το εκάστοτε θήραμα».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ