Baggy jean: Πως να φορέσεις το πιο trendy φαρδύ παντελόνι με τον πιο στυλάτο τρόπο - Όλες οι ιδέες

Θα φορεθεί πολύ φέτος... 

Το τζιν είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο αγαπημένα παντελόνια όλων των γυναικών, χάρη στην άνεση που προσφέρει και στον πασπαρτού του χαρακτήρα. Υπάρχουν άλλωστε πολλοί συνδυασμοί με τζιν παντελόνι. Το σχέδιο όμως που φέτος θα έχει την τιμητική του δεν είναι το skinny, αλλά το baggy jean.

Το στυλάτο αυτό παντελόνι μπορεί εξίσου να φορεθεί όλες τις ώρες και σε κάθε περίσταση, ανάλογα πάντα με το σύνολο που θα επιλέξεις να κάνεις. Πρόκειται για μια τάση που είχε την τιμητική της στη δεκαετία των 90’s και επιστρέφει δυναμικά, δίνοντας μας μια εναλλακτική και όμορφη πρόταση ντυσίματος.

Τα loose fit jeans, όπως επίσης λέγονται, έχουν μεγάλη ποικιλία και καλύπτουν κάθε γούστο, σωματότυπο και ηλικία. Μπορούν να αποτελέσουν τη βάση για sport, casual, chic, rock κλπ σύνολα και να κάνουν κάθε σου εμφάνιση μαγευτική.

Αναρωτιέσαι πως μπορούν να συνδυαστούν αυτά τα φαρδιά παντελόνια για να δείχνουν εντυπωσιακά; Ανακάλυψε μερικές συμβουλές μόδας και πάρε ιδέες από την παρακάτω συλλογή φωτογραφιών.

Fashion tips για να φορέσεις το baggy jean σου με τέλειο στυλ

Προκειμένου το τελικό σου look να είναι στυλάτο και να κάνει την εμφάνιση σου κολακευτική, θα πρέπει να κάνεις τον σωστό συνδυασμό ρούχων. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να επιλέξεις το κατάλληλο top που θα αναδεικνύει με όμορφο τρόπο τις καμπύλες και το σώμα σου.

Συνδυασμοί με baggy jean (13)

Δες μια λίστα με βασικά tips που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το τέλειο αποτέλεσμα.

Πρώτα όμως θα πρέπει να επιλέξεις το ιδανικό για εσένα loose fit jean. Στα καταστήματα υπάρχουν πολλά διαφορετικά σχέδια. Κάποια εξ αυτών είναι υπερβολικά φαρδιά, ενώ άλλα λιγότερο. Επίσης, ορισμένα είναι χαμηλοκάβαλα και άλλα ψηλόμεσα. Αφού καταλήξεις στο κατάλληλο, ανακάλυψε τα μυστικά που θα το απογειώσουν.

  • Λόγω της φαρδιάς φόρμας του jean αυτού θα πρέπει να διατηρήσεις μια ισορροπία στο όλο σύνολο. Πρόσεξε λοιπόν τους συνδυασμούς σου για να μην κάνεις τη σιλουέτα σου να φαίνεται πιο γεμάτη.
  • Προτίμησε να φορέσεις μια στενή μπλούζα ή ένα κολλητό top από μέσα και απέφυγε τα υπερβολικά φαρδιά ρούχα στο πάνω μέρος του σώματος.
  • Ενδιαφέρουσα πρόταση αποτελεί και το crop top ή το μπουστάκι.
  • Αν δεν σου αρέσει να δείχνεις την κοιλίτσα σου, μπορείς να φορέσεις από πάνω ένα πουκάμισο δεμένο στη μέση ή ένα κοντό jacket.
  • Η χρήση μιας ζώνης θα τονίσει τη μέση σου και θα την κάνει να δείχνει λεπτότερη.
  • Διπλώνοντας το μπατζάκι του τζιν σου ή επιλέγοντας ένα σχέδιο μέχρι τον αστράγαλο, μπορείς να μειώσεις οπτικά το φάρδος του και να προσθέσεις διάσταση στο σύνολο σου.
  • Το baggy jean μπορεί να συνδυαστεί με πολλά πανωφόρια, ανάλογα με το στυλ που θες να δημιουργήσεις.

Όμορφες ιδέες για να ντυθείς με ένα φαρδύ τζιν σε κάθε περίσταση

Δεν έχει σημασία τόσο το σχέδιο του baggy jean που θα επιλέξεις, αλλά το πως θα το συνδυάσεις για να μπορέσεις να το φορέσεις τόσο στις πρωινές σου εμφανίσεις, όσο και στις βραδινές.

Δες λοιπόν 10 προτάσεις για το πως να βάλεις το φαρδύ τζιν σου ανά πάσα στιγμή.

Chic ντύσιμο με loose fit jean και σακάκι

Chic ντύσιμο με loose fit jean και σακάκι

Μια κομψή επιλογή για τη βόλτα, αλλά και το γραφείο, αποτελεί ο συνδυασμός του με σακάκι και ψηλοτάκουνες γόβες. Παρά την πιο ανδρόγυνη όψη του παντελονιού αυτού, οι δυο αυτές πινελιές μπορούν να μετατρέψουν το σύνολο σε πολύ θηλυκό και στυλάτο.

Τόλμησε λοιπόν να φορέσεις το φαρδύ σου τζιν με ένα σακάκι ανοιχτό με μια εφαρμοστή μπλούζα από μέσα ή κλειστό με μια ζώνη πάνω από το blazer και το αποτέλεσμα θα είναι μαγευτικό.

Casual κομψό σύνολο με baggy jean και πουκάμισο

Casual κομψό σύνολο με baggy jean και πουκάμισο

Ο συνδυασμός τζιν με πουκάμισο είναι κομψός και διαχρονικός. Μπορεί να αποτελέσει την τέλεια πρόταση για κάθε ώρα της ημέρας, ακόμη και για το γραφείο.

Δεν έχει σημασία αν θα βάλεις το πουκάμισο μέσα από το παντελόνι ή θα το αφήσεις να πέφτει χαλαρά απ’ έξω, καθώς και οι δυο επιλογές είναι στυλάτες. Απλά σε περίπτωση που διαλέξεις να ταιριάξεις το loose fit jean σου με ένα πουκάμισο ριχτό, θα πρέπει η φόρμα και των δυο να μην είναι υπερβολικά φαρδιά για να μην αυξήσει τον όγκο σου.

Από την άλλη πλευρά, αν βάλεις το πουκάμισο από μέσα, μπορείς να προσθέσεις και μια ζώνη για να σμιλεύσεις λίγο περισσότερο τη μέση σου, κάνοντας το outfit σου πιο κολακευτικό.

Πως να φορέσεις ένα φαρδύ τζιν παντελόνι με παλτό

Φαρδύ τζιν παντελόνι με παλτό

Για τις περιόδους που χρειάζεσαι ένα πανωφόρι για να ζεσταθείς, ένα μακρύ ή μίντι παλτό αποτελεί μια κομψή επιλογή. Εναλλακτικά, μπορείς να επιλέξεις μια καμπαρντίνα που είναι εξίσου στυλάτη.

Συνδύασε τη λοιπόν με το baggy τζιν σου και κάτι σχετικά στενό ή ελαφρώς φαρδύ από πάνω και δημιούργησε στυλάτα ζεστά σύνολα για κάθε στιγμή της μέρας.

Χαλαρό ντύσιμο με loose fit jean και crop top

Χαλαρό ντύσιμο με loose fit jean και crop top

Ένα ελαφρώς φαρδύ πλεκτό ή φούτερ crop top ταιριάζει πολύ όμορφα με το oversized τζιν σου. Η αποκάλυψη της κοιλίτσας σου κάνει το outfit πιο σέξι και θηλυκό, χωρίς όμως να χάνει την casual ή sport όψη του.

Ολοκλήρωσε ιδανικά το συγκεκριμένο σύνολο με ένα ζευγάρι sneakers και απόλαυσε τις καθημερινές σου βόλτες με ένα άνετο ντύσιμο.

Casual outfit με φαρδύ τζιν και t-shirt

Casual outfit με φαρδύ τζιν και t-shirt

Ακόμη μια casual πρόταση για να συνδυάσεις το oversized jean είναι και το t-shirt. Η πάντα δημοφιλής αυτή επιλογή μπλούζας για χαλαρές πρωινές ή απογευματινές εμφανίσεις είναι ιδανική για να φορεθεί με ένα τέτοιου είδους παντελόνι.

Ανάλογα με το στυλ του ντυσίματος που θες να δημιουργήσεις πρόσθεσε και τα κατάλληλα παπούτσια. Όπως φαίνεται και από τις παραπάνω φωτογραφίες ταιριάζει όμορφα τόσο με γόβα, όσο και με αθλητικά.

Βραδινό σύνολο με baggy jean και ψηλοτάκουνα

Βραδινό σύνολο με baggy jean και ψηλοτάκουνα

Ποιος είπε πως τα loose fit jeans δεν πηγαίνουν σε μια βραδινή εμφάνιση; Οι φωτογραφίες αυτές αποδεικνύουν πως ο κατάλληλος συνδυασμός μπορεί να κάνει ακόμη κι αυτό το casual vintage παντελόνι να δείχνει εκπληκτικό και για το βράδυ.

Απλά επέλεξε το ιδανικό τοπ και φόρεσε ένα ψηλοτάκουνο ζευγάρι γόβες ή πέδιλα και είσαι έτοιμη για μια κολακευτική εμφάνιση.

Πως να συνδυάσεις το φαρδύ τζιν σου με μπουστάκι

Φαρδύ τζιν με μπουστάκι

Η μόδα για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2021 θέλει τα μπουστάκια να είναι top τάση για τη σεζόν. Τόλμησε λοιπόν κι εσύ να συνδυάσεις αυτά τα δυο trendy fashion items και να δημιουργήσεις εκπληκτικά casual σύνολα.

Πρόκειται για ένα άκρως σαγηνευτικό ανοιξιάτικο και κυρίως καλοκαιρινό ντύσιμο που θα σε κάνει να νιώσεις όμορφα. Ολοκλήρωσε την εικόνα σου με sneakers και πρόσθεσε αν θες μια ζώνη στη μέση για να την τονίσεις περισσότερο.

Trendy συνδυασμοί με baggy jean και φουσκωτά μανίκια

Trendy συνδυασμοί με baggy jean και φουσκωτά μανίκια

Επίσης trendy παραμένουν τις τελευταίες σεζόν τα μπλουζάκια με φουσκωτά μανίκια. Η επιλογή λοιπόν ενός crop top με την λεπτομέρεια αυτή, μπορεί να δώσει στο σύνολο σου με ένα φαρδύ τζιν εκπληκτικό στυλ.

Μάλιστα το συγκεκριμένο ντύσιμο μπορεί να αποτελέσει ιδανική πρόταση τόσο για το βράδυ, αν επιλέξεις ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα παπούτσια, όσο και για τη διάρκεια της ημέρας σε περίπτωση που φορέσεις μοκασίνια, loafers ή sneakers.

Rock style outfit με loose fit τζιν και δερμάτινο jacket

Rock style outfit με loose fit τζιν και δερμάτινο jacket

Το τζιν παντελόνι ταιριάζει απόλυτα με το rock style ντύσιμο, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τη φαρδιά εκδοχή του. Ο συνδυασμός του με ένα δερμάτινο jacket και ένα t-shirt ή μια εφαρμοστή μαύρη μπλούζα μπορεί να σου χαρίσει το τέλειο look.

Σε αυτή την περίπτωση μπορείς είτε να επιλέξεις ένα ζευγάρι γόβες ή μποτάκια διακοσμημένα με τρουκς.

Μάθε περισσότερα για το ροκ ντύσιμο, το διαχρονικό αυτό στυλ.

Chic και casual συνδυασμοί με baggy jean και ζακέτα

Chic και casual συνδυασμοί με baggy jean και ζακέτα

Ακόμη μια όμορφη ιδέα για να φορέσεις το oversized jean σου είναι και η πλεκτή ζακέτα. Μπορεί να φορεθεί σκέτη ως μπλούζα και να μπει μέσα από το παντελόνι ή ριχτή και ανοιχτή πάνω από ένα μπλουζάκι. Και οι δυο περιπτώσεις είναι στυλάτες αναφέρει το beautetinkyriaki.

Αν λοιπόν επιλέξεις τη ζακέτα ως μπλούζα, μπορείς να ολοκληρώσεις το ντύσιμο σου με sneakers για μια πιο casual εμφάνιση ή να βάλεις ένα ζευγάρι γόβες και να το μετατρέψεις σε πιο chic style outfit.

Αντίθετα, η επιλογή της ανοιχτής ζακέτας αποπνέει έναν πιο χαλαρό και ανάλαφρο χαρακτήρα, γι’ αυτό ταιριάζει περισσότερο με sneakers.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ