Η πρώτη εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης - Με πανάκριβο, floral φόρεμα του οίκου Oscar de la Renta (φωτό)

Δείτε το ευτυχισμένο ζευγάρι... 

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης τους, αλλά και την οριστική αποχώρησή τους από το Παλάτι, αφού δεν θα επιστρέψουν ως "εργαζόμενα μέλη" στη βασιλική οικογένεια

Να σημειώσουμε πως ο Δούκας και η δούκισσα του Σάχρονη σεξ, ένα χρόνο μετά την παραίτηση σους από τους τίτλους τους,  δήλωσαν στη βασίλισσα Ελισάβετ ότι βρίσκονται οριστικά εκτός της Βασιλικής Οικογένειας. 

 

Δείτε επίσης: Έκτακτη ανακοίνωση από το παλάτι του Μπάκιγχαμ: Οριστικά εκτός της βασιλικής οικογένειας ο Πρίγκιπας Χάρι & η Μέγκαν Μαρκλ (φώτο)

Δείτε επίσης: Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ περιμένουν το δεύτερο παιδί τους - Η συγκινητική ανακοίνωση (φωτό)

 

Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν παραιτήθηκαν από ενεργά μέλη της βασιλικής οικογένειας το Μάρτιο του 2020 με σκοπό να κερδίσουν τα δικά τους χρήματα, στις Η.Π.Α, όπου έχουν υπογράψει συμφωνίες με την Spotify και τη Netflix , οι οποίες  εκτιμάται ότι αξίζουν πάνω από 100 εκατομμύρια λίρες.

 

 

Επίσης λίγες εβδομάδες πριν ανακοίνωσαν πως η οικογένειά τους μεγαλώνεις, καθώς , η Μέγκαν είναι και πάλι έγκυος, μετά την αποβολή που είχε. 

 

 

 

 

Ο Χάρι και η 39χρονη σύζυγός του συνδέθηκαν στο podcast του Spotify, με την Δούκισσα να φοράει ένα υπέροχο λευκό φόρεμα το οποίο είχε πάνω του ραμμένα , μικρά λεμόνια. Η δημιουργία ήταν του Οίκου Oscar de la Renta και αγγίζει τα 2.600 δολάρια αναφέDaiρει η Daily Mail.

Το βίντεο τραβήχτηκε από την 14 εκατ. δολαρίων έπαυλή τους στην Σάντα Μπάρμπαρα. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ