Ο Ευτύχης Μπλέτσας και η σύζυγός του θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά - Πως το ανακοίνωσαν...

Περιμένουν κι'άλλο μωράκι... 

Μια υπέροχη αποκάλυψη έκαναν ο Ευτύχης Μπλέτσας και η σύζυγός του Ηλέκτρα Αστέρη, η οποία όπως φαίνεται είναι έγκυος για δεύτερη φορά δύο χρόνια μετά τη γέννηση της κόρης τους.

Την ανακοίνωση έκανε με ιδιαίτερο τρόπο ο ίδιος ο Ευτύχης μέσα από μια ανακοίνωσή του στο Instagram που αφορούσε την εκπομπή του Happy Traveller.

Fun fact: Το #happytraveller το ξεκινήσαμε επαγγελματικά με την @electra_asteri το καλοκαίρι του 2015 αλλά σαν concept γεννήθηκε το 2012 όταν γνωριστήκαμε και ξεκινήσαμε ταξιδεύουμε μαζί και να φτιάχνουμε travel vlogs. Στο κανάλι όμως μας στο YouTube υπάρχουν και πολλά ταξιδιωτικά βίντεο απο νωρίτερα. Πχ το ταξίδι Φίτζι και η Αριζόνα το 2008 και η Νότια Αφρική το 2009. (Κάποια από αυτά τα ταξίδια μεταδόθηκαν τηλεοπτικά σε κάποια μικρότερα κανάλια). 

 Ουσιαστικά όταν τελειωσε ή Κουζίνα της μαμάς το 2008 τότε άρχισαν τα  travel vlogs δικής μας παραγωγής που μετεξελιχθηκαν σε @happytravellergr

 

 

Ποια είναι τα points από ολο αυτό το κατεβατό:

1) Χωρίς την καίρια συνδρομή της Ηλέκτρας στο στήσιμο του Project δε θα μπορούσε να έχει την εξέλιξη που είχε. Μπορεί να μην φαίνεται αλλά χωρίς αυτήν happy Traveller δε θα υπήρχε.

2) Κλείσαμε 13 χρόνια με αυτήν την ταξιδιωτική εκπομπή από τπ πολύ ξεκίνημα μέχρι σήμερα. Μετρώντας 220 επεισόδια στον ΣΚΑΙ από το 2015 ως σημερα και χοντρικά αλλά περίπου 150 πιο πριν στο κανάλι μας στο YouTube.

Το ερώτημα τώρα είναι αν θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους δύο επόμενους στόχους μας:

1) Να έχουμε κάνει επεισοδιο σε όλους τους νόμους της Ελλάδας και

2) να έχουμε επισκεφθεί με την εκπομπή 100 χώρες του κόσμου.

Τώρα είμαστε στις 75 και 45 νόμους. 

Τι λέτε; το χουμε;

Εγώ λέω πως με τη δική σας στήριξη το χουμε! “, ήταν η ανάρτησή του με τη σύζυγό του Ηλέκτρα Αστέρη να σχολιάζει από κάτω:

“Και εγώ έτσι λέω αγάπη μου. Ότι το έχουμε. Έχουμε έναν παραπάνω λόγο”.

 

Η Ηλέκτρα μάλιστα, δημοσίευσε μια φωτογραφία, στην οποία φαίνεται η ήδη φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Να σημειώσουμε πως ο Ευτύχης γνώρισε την σύζυγό του μέσω διαδικτύου. Στις 18 Απριλίου  του 2019 απέκτησαν την κορούλα τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ