Όλη η ανακοίνωση του αδελφού του Δημήτρη Λιγνάδη: Μην παρενοχλείτε με επισκέψεις στο σπίτι μου, τη δουλειά μου, την ανήλικη κόρη μου την κατάκοιτη μητέρα μας

Δείτε τα όσα λέει.... 

Σε νέα δήλωση προχώρησε ο αδελφός του Δημήτρη Λιγνάδη, Γιάννης, απευθυνόμενος στο σύνολο του Τύπου.

Ο Γιάννης Λιγνάδης με δήλωση που έστειλε στο ''Πρωινό'' του ANT1 ζητά από τα ΜΜΕ να σεβαστούν την προσωπική και οικογενειακή του ζωή.

Ολόκληρη η ανακοίνωσή του:

«Αντιλαμβανόμενος το ζωηρό ενδιαφέρον των Μέσων της Ενημέρωσης για την επικαιρότητα που τις τελευταίες εβδομάδες έχει στραμμένο το ενδιαφέρον στο πρόσωπο του αδελφού μου Δημήτρη Λιγνάδη, και επικαλούμενος τα στοιχειώδη δικαιώματα του ιδιωτικού βίου, τα οποία διασφαλίζει η ελληνική νομοθεσία, ζητώ από τους δημοσιογράφους και τα συνεργεία των τηλεοπτικών καναλιών να σεβαστούν την προσωπική και οικογενειακή μου ζωή και να μην την παρενοχλούν καθ᾽ οιονδήποτε τρόπο, με επισκέψεις στην οικία μου και τον χώρο της εργασίας μου, την οικία της κατάκοιτης μητέρας μου, με επανειλημμένες κλήσεις στα τηλέφωνα των μελών της οικογένειάς μου (συμπεριλαμβανομένης και της ανήλικης κόρης μου) και με άλλες φορτικές ενέργειες.

Ευχαριστώ προκαταβολικά για την κατανόηση,

 

 

 

Να σημειώσουμε πως χθες ο αδερφός του ηθοποιού και σκηνοθέτη μίλησε στο Star. 

 

 

 

Συγκεκριμένα είπε: 

"Αυτή τη στιγμή εκπροσωπεί την υπόθεση ο Αλέξης Κούγιας στον οποίο έχουμε εμπιστοσύνη. Εγώ σε χρόνο νηφάλιο θα βγω σε εφημερίδες και κανάλια και θα πω αυτά που πρέπει να πω. Όχι τώρα όμως. Νομίζω οι έχοντες ορθό λόγο καταλαβαίνουν πολύ καλά, όσοι ξέρουν να διαβάζουν κάτω από τις γραμμές-που λένε-ξέρουν πολύ καλά τι είδους υπόθεση είναι αυτή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ