Άγριες Μέλισσες: Κι άλλος φόνος στο Διαφάνι ; - Δούκας και Θέμελης έρχονται στα χέρια - Τι θα συμβεί; (βίντεο)

Τι θα δούμε στην αγαπημένη σειρά; 

Οι '' Άγριες Μέλισσες'' συνεχίζουν να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, αφού οι εξελίξεις διαδέχονται η μία την άλλη. 

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε τον Βόσκαρη να σκοτώνει τη Μαρία Μαδουρου φοβούμενος την κατάθεσή της εναντίον του στο δικαστήριο. 

Τα νέα φτάνουν στην Ελένη ή οποία καταρρακωμένη πλέον κατηγορεί τον εαυτό της για το θάνατο της γυναίκας. 

Όμως οι εξελίξεις συνεχίζουν να μας συνταράσσουν στη σειρά εποχής του ΑΝΤ1. 

'Οπως αποκάλυψε το Πρωινό και ο Αλέξης Μίχας, στα επόμενα επεισόδια πάμε σε μία ακόμα μονομαχία και ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα. 

Δείτε επόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο

 

 

 

 Φυσικά η μονομαχία αυτή θα είναι ανάμεσα στον Σωκράτη Θέμελη και τον Δούκα Σεβαστό. Ο Δούκας έμαθε στο χθεσινό επεισόδιο πως ο Μελέτης είναι γιος του Σωκράτη. 

Ο Σωκράτης σχεδιάζει την απόδρασή του από το Διαφάνι γιατί φοβάται τα αντίποινα από το Δούκα, αφού πλέον ο ίδιος γνωρίζει τον άντρα που βίασε την αδερφή του, Ανέτ

Έτσι προετοιμάζει τη φυγή του και αγια αυτόν τον λόγο αλλά και για όσα συνέβησαν στον συνεταιρισμό. Προσπαθεί λοιπόν να απομακρύνει τη Δόμνα από το Μελέτη γιατί έχουν αναπτύξει ένα συναισθηματικό δέσιμο.

Θα υπάρξει μία συνάντηση του Δούκα με τον Σωκράτη, μιλάμε για ξεκαθάρισμα λογαριασμών και εκεί θα γίνουν πολύ μεγάλες αποκαλύψεις.  Αυτή η ''μονομαχία'', όμως θα έχει μόνο έναν νικητή. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ