Η no 1 dj του κόσμου η Charlotte de Witte θα παίξει στην Αρχαία Μεσσήνη με live DJ set (φωτό)

Ταξιδεύει στην Ελλάδα και αφήνεται στη μυστικιστική ενέργεια ενός ιστορικού τόπου αιώνων

Η κορυφαία Charlotte de Witte έρχεται στην Ελλάδα, για ένα dj set στις 25 Φεβρουαρίου που αλλάζει τα δεδομένα.

Ρυθμίστε τα ηχεία σας ή φορέστε ακουστικά, ανοίξτε τις οθόνες σας και μπείτε στο Onassis Channel στο YouTube και στο facebook της Στέγης για να χαθείτε σε ένα ξεσηκωτικό κύμα σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής από το αρχαίο θέατρο της Μεσσήνης.

Η Charlotte de Witte, η Dj φαινόμενο που «νίκησε» τον αήττητο Carl Cox δεν φοβάται τις προκλήσεις, δεν κοιμάται πολύ και δημιουργεί νέες κορυφές για να κατακτήσει. Με την ασταμάτητη ενέργειά της, την ασυμβίβαστη και επιθετική της techno, το φανατικό κοινό της και τους περισσότερους από 1,5 εκατομμύριο ακολούθους της στο Instagram, συνεχίζει να συνταράζει τους clubbers σε κάθε γωνιά του πλανήτη στα μεγαλύτερα φεστιβάλ και events του κόσμου, αλλά και σε underground σκηνές και parties.

Η CHARLOTTE DE WITTE ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΜΕΣΣΗΝΗ Η Charlotte de Witte στην Ελλάδα, για ένα DJ set που αλλάζει τα δεδομένα. Ένας...

Δημοσιεύτηκε από Στέγη Ιδρύματος Ωνάση / Οnassis Cultural Centre Athens στις Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021

Σήμερα, παρά την απαγόρευση των lives και της ζωντανής επαφής με το κοινό, η Charlotte de Witte επιμένει στον ρυθμό και το δικό της beat, δημιουργώντας ένα νέο ψηφιακό ταξίδι για τους οπαδούς της. Ταξιδεύει στην Ελλάδα και αφήνεται στη μυστικιστική ενέργεια ενός ιστορικού τόπου αιώνων για να τον συνεπάρει τελικά σαν θύελλα με τον δικό της ρυθμό, την ένταση και την ασυμβίβαστη μουσική της.

Εκεί που το αρχαίο παραμένει συνεχώς ζωντανό και νέο, έτοιμο να ξυπνήσει συνειδήσεις και φρέσκιες ιδέες για το πώς ζούμε ή πώς θα θέλαμε να ζήσουμε, ανάμεσα στην αρχαία Αγορά, τα τείχη της πόλης, τον ναό του Ασκληπιού και την κρήνη Αρσινόη, ο ήχος του σήμερα παίρνει φωτιά και ορίζει από το μηδέν όχι μόνο το πώς ακούμε, αλλά και το πώς βλέπουμε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ