Story of the day: Μητέρα που κερδίζει 150 χιλιάδες δολάρια με προκλητικές φωτογραφίες θύμωσε γιατί έδιωξαν τους γιους της από το σχολείο (φώτο)

"Είμαστε ένα μέσο ζευγάρι που ζει τη ζωή του. Δεν χωράει το μυαλό μου αυτή τη νοοτροπία .Ότι μια μαμά που κάνει κάποιες επιλογές για τη δουλειά και τη ζωή της , γίνεται η αιτία να διώξουν τα παιδιά της από το σχολείο", λέει η Crystal.

Μια νεαρή μητέρα από την Καλιφόρνια καταγγέλει ότι οι τρεις γιοι της εκδιώχθηκαν από το καθολικό τους σχολείο λόγω της παρουσίας της στην κοινωνική πλατφόρμα ενηλίκων OnlyFans.

Η Crystal Jackson δήλωσε στο περιοδικό People, ότι οι φωτογραφίες στη σελίδα της στην πλατφόρμα OnlyFans διέρρευσαν στο Sacred Heart Parish School στο Σακραμέντο, από άλλους γονείς και το αποτέλεσμα ήταν οι τρεις γιοι της, 8.10 και 12 ετών να εκδιωχθούν από το σχολείο, γεγονός που την εξόργισε.

"Τα παιδιά μου είναι πραγματικά καλά και αυτό έγινε η αιτία να πονέσουν πολύ. "Χτυπήστε" εμένα , εντάξει, αλλά αφήστε τα παιδιά μου έξω από αυτό. Δεν ήθελα να τα δημοσιοποιήσω όλα αυτά αλλά σε κάποιο σημείο έπρεπε να σηκωθώ και να πω ότι δεν θα τα ανεχθώ άλλο όλα αυτά γιατί αυτή η συμπεριφορά είναι φριχτή", λέει.

Το περιοδικό People, επικοινώνησε με την διευθύντρια του  Sacred Heart Parish School, Theresa Sparks, η οποία δεν θέλησε να δώσει πληροφορίες για την υπόθεση.

"Δεν μπορούμε να συζητήσουμε την κατάσταση ή τις ιδιαίτερες περιστάσεις για οποιοδήποτε μέλος του σχολείου μας ή της ενοριακής κοινότητας", δήλωσε η Sparks.

CREDIT: COURTESY CRYSTAL JACKSON

Το OnlyFans είναι μια πλατφόρμα που βασίσεται στις συνδρομές . Οι χρήστες μπορούν να πουλήσουν την πρόσβαση σε φωτογραφίες ή βίντεο , με κάποια από αυτά να έχουν περιεχόμενο για ενήλικες.

H Crystal λέει ότι εκείνη και ο επί δεκατέσσερα χρόνια σύζυγος της Chris γράφτηκαν στην πλατφόρμα τον Σεπτέμβριο του 2019 όταν αντιμετώπισαν συζυγικά προβλήματα που τους έφεραν στα πρόθυρα του διαζυγίου.

"Χάσαμε την οικειότητα που είχαμε και το ερωτικό ενδιαφέρον που υπήρχε μεταξύ μας επειδή περνούσα  την εμμηνόπαυση" , εξηγεί." Ότι κι αν κάνεις, σε αυτή τη φάση δεν αισθάνεσαι ελκυστικός και σέξι. Έτσι αποφασίσαμε με το σύζυγο μου να δοκιμάσουμε διαφορετικά πράγματα για να σώσουμε το γάμο μας", συνεχίζει.

Παρόλο που της άρεσε να χρησιμοποιεί την πλατφόρμα η Crystal λέει ότι πίστευε ότι δεν θα ενδιαφερθεί κανείς για τις φωτογραφίες της. "Κανείς δεν θέλει να δει μια μαμά σε σέξι πόζες", λέει. Όμως αυτή ακριβώς η εικόνα της σέξι μαμάς είναι αυτή που προσέλκυσε τους ακόλουθους της στην πλατφόρμα δήλωσε.

CREDIT: COURTESY CRYSTAL JACKSON

Μέσα σε λίγους μήνες από την εγγραφή της παρατήρησε ότι οι σέξι πόζες της, -από τις οποίες μόνο το 20 με 30% είναι "καλαίσθητα γυμνά" - αποκτούσαν πολλούς οπαδούς και τις συνδύασε με σέξι ιστορίες που της έφεραν χιλιάδες δολάρια.

πρώτος μήνας μάς έφερε 14.000 δολάρια και ήμασταν μόλις στην αρχή",  θυμάται η Crystal που λέει ότι τώρα αυτή και ο σύζυγος της Chris κερδίζουν 150.000 χιλιάδες δολάρια το μήνα με καθημερινές φωτογραφίες και αναρτήσεις που είναι αρκετά "ήσυχες" και δεν περιλαμβάνουν πορνογραφία.

"Ήταν ένας τρόπος να δουλέψω πάνω στην οικειότητα και στο ερωτικό ενδιαφέρον μεταξύ μας ενώ παράλληλα μπορώ να ζήσω τις φαντασιώσεις μου" , εξηγεί. "Το να βγάζω αυτές τις φωτογραφίες μου δίνει αυτοπεποίθηση, νιώθω ξανά σέξι", συμπληρώνει.

CREDIT: COURTESY CRYSTAL JACKSON

σχέση μας έχει γίνει καλύτερη και ο γάμος μας πιο ισχυρός," λέει.

Τα προβλήματα άρχισαν τον Ιούλιο, όταν ο μπαμπάς ενός μαθητή του  Sacred Heart Parish School, "έπεσε" πάνω στις φωτογραφίες της Crystal , στη σελίδα της, στο OnlyFans.

To είπε στη σύζυγο του , η οποία μετέφερε τα νέα στο σχολείο. Σύντομα, λέει η Crystal μια ομάδα μαμάδων στράφηκε εναντίον της. Έδειξαν τις φωτογραφίες στο σχολείο και απαίτησαν από τη διεύθυνση να διώξει τους γιους της.

"Ολόκληρη η στρατηγική τους από την πρώτη μέρα ήταν "Θα σε καταστρέψουμε" , λέει η Crystal. "'Ηταν εντυπωσιακό έστειλαν τις φωτογραφίες μου στο σχολείο λέγοντας "Αυτό είναι αηδιαστικό. Είναι βρώμικο". Η σελίδα μου δεν είναι εμφανής δημόσια. Μπορείτε να το ψάξετε. Επίσης δεν βλάπτει κανέναν από αυτούς τους γονείς ή τις δουλειές τους", δηλώνει η ίδια.

Η νεαρή μητέρα ισχυρίζεται ότι οι μαμάδες που θέλησαν να την πολεμήσουν έφτασαν στο σημείο να εκτυπώσουν τις φωτογραφίες από τη σελίδα της στο Only Fans και να στείλουν ανώνυμα από ένα πακέτο στον διευθυντή του σχολείου, στον επίσκοπο και στην εκκλησία.

Μετά την κυκλοφορία αυτών των πακέτων οι Jacksons δήλωσαν ότι επικοινώνησαν με τον επιθεωρητή για να του εξηγήσουν την κατάσταση και προσφέρθηκαν να το δώσουν πρόσβαση στον ιστότοπο OnlyFans για να διαπιστώσει ότι δεν πρόκειται για πορνογραφικό υλικό αλλά δεν έλαβαν ποτέ απάντηση.

"Ήταν απογοητευτικό. Αδιαφόρησαν πλήρως για το e-mail που τους εξηγούσε την κατάσταση και με αντιμετώπισαν σαν "μητέρα δεύτερης κατηγορίας", λέει η Crystal.

Ύστερα από μήνες διαμάχης, την Κυριακή το απόγευμα η Crystal έλαβε ένα mail που την ενημέρωνε ότι οι τρεις γιοι της εκδιώχθηκαν επίσημα από το σχολείο. Η νεαρή μαμά λέει ότι οι γιοι της είναι "αναστατωμένοι", αλλά δεν γνωρίζουν λεπτομέρειες για την αιτία παρά μόνο ότι φταίει που "η μαμά εργάζεται σαν μοντέλο".

CREDIT: COURTESY CRYSTAL JACKSON

Όπως λέει η ίδια ενημερώθηκε ότι το σχολείο πρόκειται να αλλάξει το καταστατικό του. Σύμφωνα με τους νέους κανόνες "κάθε γονέας που εμπλέκεται σε έναν ιστότοπο ή ιστολόγιο που αντιβαίνει στις διδασκαλίες της εκκλησίας και της σχολικής φιλοσοφίας" , θα αντιμετώπιζει ως συνέπεια να απομακρύνονται τα παιδιά του από το σχολείο.

"Είμαστε ένα μέσο ζευγάρι που ζει τη ζωή του. Δεν χωράει το μυαλό μου αυτή τη νοοτροπία .Ότι μια μαμά που κάνει κάποιες επιλογές για τη δουλειά και τη ζωή της , γίνεται η αιτία να διώξουν τα παιδιά της από το σχολείο", λέει η Crystal.

Μετά την αποβολή των παιδιών τους από το σχολείο η Crystal και ο σύζυγος της ψάχνουν νέο σχολείο για τους γιους τους. Όπως λένε το πιθανότερο είναι να τους βάλουν σε δημόσιο σχολείο,

Οι δύο γονείς επιθυμούν την επιστροφή των παιδιών τους στο Καθολικό Sacred Heart Parish School, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν το βλέπουν να γίνεται. "Το μήνυμα που λάβαμε ήταν ξεκάθαρο: "Δεν σας θέλουμε εδώ", λένε.

CREDIT: COURTESY CRYSTAL JACKSON

H Crystal λέει ότι δημοσιοποίησε την ιστορία της για να ενθαρρύνει τις γυναίκες να είναι αλληλέγγυες και ευγενικές μεταξύ τους και να μην αντιμετωπίζουν η μία την άλλη με τρόπο που δεν θα ήθελαν και οι ίδιες να αντιμετωπίζονται. 

"Στο έτος 2021 μια γυναίκα μπαίνει στο στόχαστρο επειδή επιλέγει τι θέλει να κάνει με τον άντρα της. Είναι ντροπή και προσβολή αυτός ο εκφοβισμός. Δεν σε κρίνω για τις επιλογές σου δεν σε κατηγορώ για τη δουλειά σου όποια κι αν είναι. Το ίδιο περιμένω κι από εσένα", λέει. η Crystal. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ