Dubonnet cocktail: To αγαπημένο ποτό της βασίλισσας Ελισάβετ - Δείτε τη συνταγή (φώτο)

Κάθε βράδυ πριν από το φαγητό της  η Βασίλισσα απολαμβάνει ένα Dubonnet cocktail

Αυτό το κοκτέιλ έχει βασιλική "σφραγίδα" και την απόλυτη έγγριση της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Η βασίλισσα της Βρετανίας φαίνεται ότι απολαμβάνει μέχρι και τέσσερα ποτά την ημέρα, αλλά όσοι την ξέρουν καλύτερα λένε στο περιοδικό People, ότι περιορίζεται σε ένα μόνο : Ένα Dubonnet cocktail με τζιν λίγο πριν από το βραδινό φαγητό.

Καθώς η 94χρονη βασίλισσα έχει τη σελίδα του Paul Whybrew για να φτιάξει το βραδινό ποτό της, η συνταγή του είναι τόσο απλή που μπορεί να την αντιγράψει ο καθένας .

Λίγο πριν από τη δεύτερη έκδοση του "The Crown" στο Netflix, το περιοδικό  δημοσιεύει τη συνταγή του αγαπημένου ποτού της βασίλισσας Ελισάβετ.

Συστατικά

2 δόσεις Dubonnet

1 δόση τζιν

φέτες λεμονιού

Πάγος

Εκτέλεση

Σε ένα σέικερ βάλτε τον πάγο το  Dubonnet και το τζιν. Χτυπήστε μέχρι να κρυώσει το ποτό. Στη συνέχεια σε ένα ποτήρι μαρτίνι ή ουίσκι , βάλτε παγάκια και μια φέτα λεμονιού. Σουρώστε το ποτό από το σέικερ μέσα στο ποτήρι.

Τοποθετήστε μία φέτα λεμονιού για διακοσμητικό στο σερβίρισμα. 

Η αγάπη της Βασίλισσας Ελισάβετ στο τζιν δεν είναι μυστικό. Στην πραγματικότητα, το παλάτι του Μπάκιγχαμ ξεκίνησε να παράγει το δικό του τζιν με πολλά από τα υλικά που προέρχονται κατευθείαν από την αυλή του σπιτιού της Βασίλισσας Ελισάβετ στο Λονδίνο.

Και το κτήμα Sandringham, η εξοχική κατοικία στο Νόρφολκ όπου η βασίλισσα  περνά παραδοσιακά τα Χριστούγεννα, ξεκίνησε την παραγωγή του δικού του τζιν πέρυσι - επίσης με υλικά από τους κήπους της βασιλικής κατοικίας, αναφέρει το περιοδικό People.

Επιπλέον, ο πρίγκιπας Κάρολος παράγει βιολογικό τζιν στο Highgrove Estate του στην Κορνουάλη, ενώ το Queen's Balmoral estate στη Σκωτία αποστάζει το δικό του single malt ουίσκι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ