Το πιο τρυφερό βίντεο της Τζένιφερ Λόπεζ κέρδισε 4.5 εκ. προβολές - Έτσι έγραψα το τραγούδι “One Step at a Time”

Το βίντεο είναι αφιερωμένο στα γενέθλια των διδύμων Emme & Max που έκλεισαν τα 13

H Τζένιφερ Λόπεζ το έκανε πάλι το "θαύμα" της. Η διάσημη ηθοποιός και τραγουδίστρια με τους 143 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram γνωρίζει πολύ καλά πώς να χειρίζεται τα  Social Media.

Με τις αναρτήσεις της προκαλεί "σεισμούς". Κάτι ανάλογο συνέβη και με το τρυφερό βίντεο που ανέβασε στο Instagram πριν από δύο μέρες.

Στο βίντεο που είναι αφιερωμένο στα γενέθλια των διδύμων, Emme και Max, βλέπουμε τη Λατίνα σταρ σε τρυφερά πολύ προσωπικά στιγμιότυπα με τα παιδιά της. Στον ήχο ακούγεται το τραγούδι "One Step at a Time" 

"Έγραψα αυτό το τραγούδι "One Step at a Time" όταν τα δίδυμα ήταν έξι εβδομάδων ... Ο Max ήδη προσπαθούσε να σηκωθεί από την καρέκλα του και να τρέξει και εγώ ήμουν σα να έλεγα: "Που πηγαίνεις; Που τρέχεις; Το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ ήταν ότι πριν το καταλάβω θα μεγαλώσουν και θα αρχίσουν να τρέχουν  και ήδη όλο αυτό προχωρούσε πολύ γρήγορα, και ήθελα όλα... να  επιβραδυνθούν !!

Το επόμενο πράγμα που ξέρω είναι "Boom" έφτασαν στα 13.

"'Ένα βήμα τη φορά, δεν χρειάζεται βιασύνη, ας κρατήσουμε αυτή την ώρα για εμάς, κι ας το κάνουμε να διαρκέσει όσο πιο πολύ μπορεί , ήδη πηγαίνει πολύ γρήγορα" (σ.σ. οι στίχοι του τραγουδιού).

Ευχαριστώ jlotruelove, για το υπέροχο βίντεο και όλους τους JLo Lovers για την αγάπη σας στην Emme και στον Max. Βλέπω τα βίντεο σας κάθε μέρα με την Emme και τον Max, να γελάνε , να κλαίνε, να παίζουν,  και περνάω πολύ ωραία. 

Σας αγαπώ" , έγραψε η J.Lo στη λεζάντα του βίντεο που κέρδισε 4,5 εκατομμύρια προβολές.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ