Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου: Ο ρεμπέτης Κουτσαβάκης που έγινε viral μετά το... κορωνοπάρτι & την ατάκα του στην Ανθή Βούλγαρη (βίντεο)

Όλα όσα είπε ο viral ρεμπέτης... 

Τον γνωρίσαμε όταν βγήκε να μιλήσει στην εκπομπή  Κοινωνία Ώρα MEGA και στην Ανθή Βούλγαρη με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, για το παράνομο κορωνοπάρτι που είχε οργανώσει. 

Η ατάκα που είπε στην δημοσιογράφο έγινε viral και τον έκανε μέσα σε μια μέρα διάσημο. 

Καλεσμένος λοιπόν του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» ήταν χθες ο Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου. Ο "ρεμπέτης Κουτσαβάκης", μίλησε για το «Ρε Ματζόρε» του, για τους μπελάδες του με την αστυνομία, την εμπειρία του στο δικαστήριο, το πρόστιμο των 3.000 ευρώ που του επιβλήθηκε και δηλώνει έτοιμος να υποστεί τις συνέπειες.

Ο 24χρονος ρεμπέτης μίλησε επίσης για τη μεγάλη αγάπη στο ρεμπέτικο τραγούδι αλλά και για την άγνωστη μέχρι σήμερα γνωριμία και σχέση του με τον Αγάθωνα Ιακωβίδη που έφυγε από τη ζωή τον Αύγουστο του 2020 και φανερά συγκινημένος αναφέρθηκε στην προσωπική και επαγγελματική τους σχέση.

Μαζευόμαστε τακτικά από εδώ κι από εκεί. Υπάρχουν στέκια στη Θεσσαλονίκη που μαζεύονται και 5 και 10 άτομα. Συμβαίνουν αυτά κακά τα ψέματα, όλοι τα γνωρίζουμε αυτά. Εμείς το ζούμε με μουσική, άλλοι κάνουν άλλα πάρτι. Δεν αντιλαμβάνομαι τη σοβαρότητα της κατάστασης, όπως τα λένε στη τηλεόραση. Εγώ θα σεβαστώ μέχρι κάποιο σημείο την κατάσταση αλλά σε λογικά πλαίσια. Δεν γίνεται κάποιος να μου απαγορεύσει να παίξω το ρε ματζόρε για τη δικιά μου τη ζωή”, είπε ο ίδιος στην κάμερα.

 

 

Σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με το πρόστιμο, o 24χρονος είπε ότι “δεν είναι προβλήματα αυτά για τη ζωή μας. Τρία χιλιάρικα ήταν η ζημιά και δυο κατοστάρικα τα έξοδα δικαστηρίου. Δεν ήταν πάρτι, δεν είχαμε μπαλόνια, μαζευτήκαμε, μαζευόμαστε τακτικά”.

Αναφερόμενος στο αν τον κάρφωσε ο πρώην της κοπέλας του, ο 24χρονος είπε: “Α εκεί θέλετε να το πάτε. Εγώ ετοιμαζόμουν να αρραβωνιαστώ. Τι να αρραβωνιαστώ τώρα; Χάλασε. Τώρα με έμαθαν και οι γονείς της κοπελιάς με άλλο μάτι. Ο πρώην μας κατήγγειλε, δεν θέλω να σταθώ πολύ σε αυτό”.

 

Ερωτηθείς σχετικά με το πρόστιμο που του επιβλήθηκε απάντησε πως “δεν είμαι άνετος οικονομικά, αλλά δεν μπορεί να με επηρεάσει. Το νόημα της ζωής το βρίσκω στον έρωτα, στην οικογένεια, στο πνεύμα, στις τέχνες. Δεν αντιλέγω, να προσέχουμε. Δεν θα βγω να το παίξω σαν αυτούς που λένε “οι μασόνοι φταίνε”.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ