Άγριες Μέλισσες: Νέστορας και Προύσαλης στην φυλακή - Θα καταφέρουν να βγουν; (βίντεο)

Όλα όσα θα συμβούν.. 

Όπως έχουμε πει πολλές φορές οι Άγριες Μέλισσες, που εδώ και δύο σεζόν κρατούν συντροφιά στους τηλεθεατές, συνεχίζουν και μας εκπλήσσουν με τις εξελίξεις ... 

Στα επόμενα επεισόδιο θα μας απασχολήσουν πολλά, όπως ο γάμος της Ελένης και του Λάμπρου, η δίκη του Βόσκαρη, αλλά και η επανασύνδεση του Κωνσταντή καιτ ης Δρόσως. 

 

 

 

 

Όμως άλλη μια αναπάντεχη εξέλιξη θα μας συνταράξει. 

 

 

 

 

 

Νέστορας και Προύσαλης βρίσκονται στο επίκεντρο των εξελίξεων, αφού ο Β'οσκαρης πιέζει για εξελίξεις στην υπόθεση του Θωμά Κυπραίου έτσι οι δύο φίλοι προσάγονται στην ασφάλεια της Λάρισας για να καταθέσουν τι έχει γίνει με τον φόνο του Θωμά Κυπραίου. 

 

 

Η είδηση αυτή πέφτει σαν βόμβα στο Διαφάνι και πιο πολύ στον  Λάμπρο και την Ελένη, που είναι δύο άτομα που τους έχουν στηρίξει.

Φυσικά  και ο Άγγελος είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση γιατί δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί όλο αυτό το θέμα και θα κάνει τα πάντα για να βγάλει τον παππού του, τον Νέστορα από τη φυλακή. 

Ο πρώτος που θα αποφυλακιστεί θα είναι ο Προύσαλης και εκεί θα δούμε μία πολύ συγκινητική σκηνή με την Ρίζω η οποία για πρώτη φορά θα του εκφράσει ανοιχτά τα συναισθήματά της... 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ