H Joan Collins σε μία ανεπανάληπτη στιγμή στα πολύ νιάτα της: Το απόλυτο θηλυκό με τον ωραίο του Hollywood Paul Newman

Δείτε την σκηνή από ταινία που θυμύθηκε... 

Εβδομήντα χρόνια συμπληρώνει εφέτος στον χώρο του θεάματος η Ντάμα Τζόαν Κόλινς, η πασίγνωστη στο ελληνικό κοινό Αλέξις της "Δυναστείας". 

Η ηθοποιός γεννήθηκε το 1933 στο Λονδίνο και το 1951 αποφοίτησε από τη Βασιλική Ακαδημία Δραματικών Τεχνών.

Η καριέρα της ξεκίνησε τη δεκαετία του '50 και έπαιξε σε ταινίες όπως: Γη των Φαραώ και Εστεμμένη Παρθένα. Στη συνέχεια, έκανε γκεστ εμφανίσεις στις σειρές Star Trek και Διάστημα 1999.

Τη δεκαετία του '80 πρωταγωνίστησε στην τηλεοπτική σειρά Δυναστεία υποδυόμενη την Αλέξις Κόλμπι. Για τον ρόλο αυτό κέρδισε μία Χρυσή Σφαίρα Α' Γυναικείου Ρόλου και προτάθηκε για άλλες πέντε.

Το 2014 η βασίλισσα Ελισάβετ της απένειμε τον τιμητικό τίτλο της Dame του Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας.

Η σταρ παντρεύτηκε Η 86χρονη ηθοποιός παντρεύτηκε τον πέμπτο σύζυγό της, τον 54χρονο Πέρσι Γκίμπσον, το 2002.

 

 

 

Η πασίγνωστη ηθοποιός θυμήθηκε μια σκηνή της από την ταινία ''Καλημέρα, Ζωή'', στην οποία πρωταγωνιστούσε με τον κούκλο της εποχής Πωλ Νιούμαν.

Ο Πωλ Νιουμαν είχε παντρευτεί δύο φορές. Ο πρώτος του γάμος ήταν με την Τζάκι Γουίτε, από το 1949 έως το 1958. Μαζί απέκτησαν ένα γιο, το Σκοτ (1950), και δύο κόρες, τη Σούζαν Κένταλ (1953) και τη Στέφανι.

Ο Σκοτ Νιούμαν απεβίωσε το Νοέμβρη του 1978 από υπερβολική χρήση ναρκωτικών . Είχε εμφανιστεί στις ταινίες «Ο πύργος της κολάσεως» και «Fraternity Row» (1977). Ο πατέρας του ίδρυσε ένα κέντρο πρόληψης που φέρει το όνομα του γιου του 

. Η Σούζαν γυρίζει ντοκιμαντέρ και ασχολείται με φιλανθρωπίες, ενώ έχει συμμετοχές στον κινηματογράφο και το Μπρόντγουεϊ. Μάλιστα έλαβε υποψηφιότητα για Έμμυ ως συμπαραγωγός της ταινίας του πατέρα της , «The Shadow Box». Ο Νιούμαν είχε οχτώ εγγόνια από τις κόρες του, ενώ ο γιος του δεν απέκτησε παιδιά.

Ο Νιούμαν νυμφεύθηκε τη Τζοάν Γούντγουορντ στις 29 Ιανουαρίου 1958. Απέκτησε τρεις κόρες: την Έλινορ “Νελ” Τερέζα (1959), τη Μελίσα “Λίσυ” Στούαρτ (1961) και την Κλαιρ “Κλέα” Ολίβια (1965). Ο Νιούμαν σκηνοθέτησε την Έλινορ (καλλιτεχνικό όνομα Νελ Ποτς) στον κεντρικό ρόλο στο πλάι στης μητέρας της στην ταινία «The Effect of Gamma Rays on Man-in-the-Moon Marigolds».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ