Έλενα Τζώρτζη: Γνωστός ηθοποιός στεκόταν απέναντι μου και με επιδεικτικό τρόπο έκανε ότι μαδάει τα γεννητικά του όργανα (βίντεο)

«Άρχισε το βασανιστήριο των παραστάσεων»

Ανοίγουν τα στόματα στον καλλιτεχνικό χώρο για δημοφιλή ηθοποιό και σκηνοθέτη, με νέες καταγγελίες να βλέπουν τώρα το φως της δημοισότητας.

Η Έλενα Τζώρτζη μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star κατήγγειλε τον γνωστό συνάδελφό της για πρόστυχη συμπεριφορά αφού όπως είπε:

 

«Από την πρώτη πρώτη μέρα που ξεκινήσαμε, χωρίς να με ξέρει καν, από την ανάγνωση στεκόταν απέναντι μου και έκανε με πάρα πολύ επιδεικτικό και πρόστυχο τρόπο ότι μαδάει τα γεννητικά του όργανα από την αηδία που νιώθει».

«Κάθε τόσο εκείνος αυτοσχεδίαζε, έλεγε δικά του και κάθε φορά μου έλεγε «τι θα γίνει; Θα μου μιλήσεις;». Του απαντούσα ναι. «Εγώ θα περιμένω να σταματήσεις και όταν σταματήσεις θα σου μιλήσω. Ωστόσο άρχισε το βασανιστήριο των παραστάσεων».

 

«Μας πήγαινε για πρόβα από τις 4 το μεσημέρι! Το έκανε μία, δύο, τρεις. Όταν του είπα πως εγώ δεν πρόκειται να ξανάρθω, αρχίζει ένα υβρεολόγιο για το ποια είμαι εγώ και από που έως που» πρόσθεσε ακόμα η Έλενα Τζώρτζη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ