Επέτειος για το πιο όμορφο ζευγάρι: Η Gisele & Ο Tom Brady έκλεισαν 12 χρόνια γάμου - Τα τρυφερά λόγια του αθλητή στην γυναίκα του (φωτό)

 Παντρεύτηκαν το 2009!

12 χρόνια κοινής πορείας γιόρτασε ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της showbiz. Ο Tom Brady και η Gisele που παντρεύτηκαν το 2009 και πλέον έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια. 

Τώρα με αναρτήσεις τους στα social media ανταλλάσσουν λόγια αγάπης για την ξεχωριστή αυτή ημέρα.

Photo: Instagram/gisele

Ειδικότερα ο παίκτης του ράγκμπι ανέβασε μια οικογενειακή φωτογραφία από το Super Bowl στο Instagram στην οποία βλέπουμε αυτόν, την σύζυγο και τα 3 τους παιδιά.

Να σημειωθεί ότι η Βραζιλιάνα καλλονή και ο αθλητής έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά (Την Βίβιαν, 8 χρονών και τον Μπέντζαμιν, 11 ετών) ενώ ο Tom Brady έχει ακόμα έναν γιο από προηγούμενή του σχέση, τον Τζον (13).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Brady (@tombrady)

«Καλή μας επέτειο. Δεν θα μπορούσα να είχα ευχηθεί για καλύτερη γυναίκα και σύντροφο από σένα Gisele, όταν είπαμε το ναι πριν από 12 χρόνια. Ήταν τόσο διασκεδαστικό, όμορφο και χαρούμενο να βλέπω την οικογένειά μας να μεγαλώνει. Είσαι ο πιο γλυκός και αποφασιστικός άνθρωπος που ξέρω.

Πάντα κάνεις το σωστό και είσαι το καλύτερο παράδειγμα για τα παιδιά μας. Είμαι ευλογημένος. Σε αγαπώ» έγραψε στο ποστ του ο διάσημος αθλητής.

Photo: Instagram/gisele

Ανάρτηση έκανε όμως και το μοντέλο που ανέβασε μερικές φωτογραφίες εκείνης και του αγαπημένου της, αλλά και ένα οικογενειακό στιγμιότυπο.

«Καλή μας επέτειο αγάπη μου. Δεν το πιστεύω ότι πέρασαν 12 χρόνια. Έχουμε περάσει τόσα πολλά και έχουμε μεγαλώσει τόσο πολύ μαζί. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο που να αγαπώ περισσότερο από την οικογένειά μας και εσένα και κανείς άλλος που να θέλω να περάσω την ζωή μου μαζί του» ήταν τα λόγια αγάπης της Gisele.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ