Το μνημόσυνο για τον 1 χρόνο χωρίς τον Κώστα Βουτσά - Ποιοι ήταν στο πλευρό της Αλίκης Κατσαβού (φωτό)

Από μακριά τον τίμησε και η Θεοδώρα Βουτσά

 Πριν ένα χρόνο έφυγε από την ζωή ο αγαπημένος Κώστας Βουτσάς που απεβίωσε στις 26 Φεβρουαρίου του 2020.

Σήμερα το πρωί η σύζυγός του Αλίκη Κατσαβού τέλεσε το μνημόσυνο στα Ιλίσια ενώ έκανε και σχετική ανάρτηση στα social media

«1 χρόνος χωρίς τον Κώστα!» έγραψε στο ποστ της, ενώ στην φωτογραφία που ανέβασε βλέπουμε τον γιο της Φοίβο, την κουμπάρα της Ντόρα Δούμα, τον ηθοποιό Σπύρο Θεοδόση, αλλά και τον Σπύρο Μπιμπίλα, που βρέθηκαν στο πλευρό της.

Μάλιστα ένα story ανέβασε στο Instagram και η Θεοδώρα Βουτσά. Η κόρη του ηθοποιού βρίσκεται στην Σιγκαπούρη, όπου και επισκέφτηκε κάποια εκκλησία για να τιμήσει τον μπαμπά της

«Κηδεία στην Αθήνα. Μνημόσυνο για τα 40 στο Άμστερνταμ. Μνημόσυνο για τον χρόνο στην Σιγκαπούρη» έγραψε στην εικόνα που ανέβασε.

Δημοσιεύτηκε από Theodora Voutsa στις Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2021

Η Αλίκη Κατσαβού στις 26 του μήνα είχε κάνει μια ακόμα συγκινητική ανάρτηση για τον ένα χρόνο από τον θάνατο του Κώστα Βουτσά.

Συγκεκριμένα είχε ανεβάσει μια φωτογραφία στην οποία βλέπουμε τον ηθοποιό, εκείνη και τον μικρό Φοίβο που μόλις είχε γεννηθεί.

«Θεσσαλονίκη Φεβρουάριος 2017. Όταν ρωτούν τον Φοίβο: "ξέρεις τι ήταν ο μπαμπάς σου;" απαντά "σπουδαιος", με αυτήν την απλοτητα των παιδιών που οι λέξεις δεν έχουν ακόμα βάρος, αλλά βρίσκουν πάντα τις κατάλληλες για να πουν» είχε γράψει στην ανάρτησή της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ